11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OZBILJNA PRIČA: Još jedan velikan pored Intera dolazi na stadion ‘Rajko Mitić’?

Objavljeno: 16.11.15 u 00:48

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi Inter mogao da dođe u Beograd i odigra prijateljsku utakmicu sa Crvenom zvezdom, a „neroazuri“ neće biti jedini evropski gigant koji će ukrstiti koplja sa liderom Superlige.

Kako je za list Informer istakao Zvezdan Terzić pored Intera stadion „Rajko Mitić“ bi mogao da poseti i Milan.

– Velike su šanse da dovedemo Inter i Milan u Beograd. U Interu nam je Dejan Stanković, a u Milanu Siniša Mihajlović. Uveren sam da bi i njima bilo drago da igraju prijateljske mečeve sa Zvezdom. Ipak, zvaničnu ponudu nijedna strana nije zvala jer ima tu mnogo stvari o kojima treba razmisliti – rekao je Zvezdan Terzić i dodao:

– I kada je Ludogorec poslao ponudu, treneru Božoviću je trebalo vremena da razmisli. Jedini termin je reprezentativna pauza i mi smo u Bugarsku išli bez devet reprezentativaca, a znali smo da će oni biti u najjačem sastavu. Ako bi se desilo da bez pola ekipe budemo ubedljivo poraženi, ispalo bi da se igramo sa ugledom kluba. To je osnovni razlog zašto smo rezervisani prema prijateljskim utakmicama.

0
0
11 Komentara
  1. ..SLOGA iz Petrovca na Mlavi, VAS PROTIVNIK PO MERI, DA SE VIDI REALNO STANJE BEZ PROTEZIRANJA I NAMESTANJA, mada nam je TO SVIMA JASNO, ISHOD UTAKMICE I SIGURNA POBEDA VELIKANA -SLOGE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Niposto ne treba igrati prijateljske meceve osim u najacem sastavu! Sve ostalo je igranje ugledom kluba, kao protiv Ludogoreca,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Taj Inter dolazi na marakanu, koliko i Zvezdini igrači odlaze u Čelsi… Dakle, svake godine po čitavu sezonu, a na kraju bude Ludogorec ili tako nešto… Što se Intera tiče, bili su kod nas, a i mi kod njih, i nisu ništa specijalno. 😉 A ti Tvorzini sni o Milanu, Realima, Bacama i slično samo pokazuju koliko on ima poima o svetskom fudbalu… Isto kao što bi i izbacio Ludogorec… Stručnjak iz ćelije, specijalizovan za operacije po tuđim računima…

    0
    0
    Odgovori
    • Ma jok,ti imas pojma o svetskom fudbalu…Inter i Milano se pominju zato sto su tamo Zvezdine i srpske legende Stankovic i Mihajlovic i sto je mnogo lakse izdejstvovati da se igra s njima nego sa nekim klubom u kome nema nasih trenera ili funkcionera.A Ludogorec bi izbacili sigurno,jer rezervni tim i onaj sa reprezentativcima su nebo i zemlja i daj boze da se sastanemo sa njima u kvalifikacijama za LS,samo sto ce oni tesko da budu sampioni a mi smo to vec sada postali.

      0
      0
      Odgovori
      • Jel ona Zvezdina legenda Miha, koja je izjavila da će u svako doba popiti kafu sa Toletom i ljudski se ispričati, dok sa Tvorzom i ekipom oko njega ne bi u istoj prostoriji sedeo??? Ista ona legenda Zvezde koju je sever ispljuvao kao najgoreg? Ma da, to je vaš odnos sa legendama generalno… Slično je prošao i Šekularac, Piksi, Moka, itd… Vaše prave legende su Čović, Vučić, Tvorzić i ostala ekipa…

        0
        0
        Odgovori
      • Rezervni tim je takozvani B tim, tj. igrači koji ne igraju zvanične utakmice. U ovom slučaju je igralo 7 standardnih prvotimaca, tako da to nije rezervni tim, nego prvi tim sa 4 izmene… Čisto da te ispravim.

        0
        0
        Odgovori
    • Slusaj goljo,uvek ces ostati golja jer nemas pojma o zivotu!Terza je bar strucnjak pa makar i za mahinacije a ti si glup i ogorcen jer nemas zivot,dzepovi ti prazni,klub ti 6. na tabeli najslabije lige u evropi.Ako ti pljuvanje svega sto je vezano za Zvezdu daje laznu sliku da si veci i bigniji nego sto inace jesi,ti samo nastavi!

      0
      0
      Odgovori
      • Pa što se nerviraš toliko Milence? :))) Nisu ti stavili salatu u napredni sendvič danas? 🙁 Biće bolje sutra, opušteno!

        0
        0
        Odgovori
  4. bila jako dobra!800 dindzi za kartu,na obe utakmice zarada oko 400 hiljada eura i vise!Ugled je trenutno manje bitan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter