0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Biće to mnogo bolje

Objavljeno: 15.11.15 u 11:31

Utakmica između Mega Leksa i Cibone prošla je u znaku zakucavanja sezone neverovatnog Timotija Luvavua.

Ipak, osim ovog neverovatnog, aktobatskog pogotka kakav se retko viđa van granica NBA lige, Mega je slavila trijumf od 76:72. Međutim, trener Milojević nije bio zadovoljan igrom, ali jeste pobedom.

– Veoma sam zadovoljan pobedom jer je utakmica za nas došla u specifičnom trenutku kada je ekipu napustio Samardžiski, a Kaba se još nije u potpunosti oporavio od povrede. Ipak, bili smo dovoljno agresivni, imali smo čak 11 osvojenih lopti i tom agresivnošću po celom terenu smo uspeli da poremetimo napad Cibone – rekao je Milojević i dodao:

– Imali smo problema u skoku tokom cele utakmice, Cibona je ostvarila 19 skokova u napadu, što je neprihvatljivo. Zaista odavno nisam video da ekipa koja je imala 17 skokova više izgubi, ali naša velika agresivnost nam je donela trijumf iako smo imali i loše procente šuta za jedan i tri poena. Odbrana je postala naš zaštitni znak, planiramo da budemo još bolji i videćemo dokle će nas to odvesti – podvukao je Milojević.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter