3
AdmiralBet ABA Liga

SVE JAČI I JAČI: Partizan dobio još jedno pojačanje!

Objavljeno: 13.11.15 u 16:51

Posle Vilsona, crno-beli su dobili još jedno pojačanje. Košarkaški klub Partizan NIS jači je iz dana u dan.

Raiffeisen banka a.d. Beograd potpisala je ugovor o sponzorstvu sa Partizanom do kraja tekuće sezone.

-Klub je osnažen dolaskom novog sponzora, Raiffeisen banke a.d. Beograd. Na taj način, jedna od vodećih banaka u Srbiji po svim ključnim kriterijumima, postala je deo najuspešnijeg košarkaškog kolektiva u ovom delu Evrope tokom protekle dve decenije.

Ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo i u nadi da će sportski i poslovni uspesi pratiti saradnju dva renomirana kolektiva sa bogatom tradicijom – piše na sajtu Partizana.

Raiffeisen banka je svoje poslovanje u Srbiji započela 2001. godine, kao prva domaća banka osnovana sa 100% stranim kapitalom.

Znate li koji će broj nositi Amerikanac sa finskim pasošem?

0
0
3 Komentara
  1. Banka pored koje je najjači klub u vaterpolu propao sa stalno najboljim mladjim igračima sveta.

    U hladnom bazenu dižu kredit od sponzora.

    Srbija ne postoji

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo je to da je Partizan dobio još jednog sponzora. Ali po čemu je Rajfajzen jedna od vodećih banaka. To je jedna od NAJGORIH banaka. Pogledajte recimo kakva im je sramotna ponuda bila u nedelji (mesecu) štednje. Na godinu dana, kamata je 0,1%.Na 5000€ kamata je 5€, na oročenju od godinu dana. Hej 5€, LOPOVI!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter