0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POPOVIĆ: Težak meč, Rad zaslužuje bolju poziciju na tabeli

Objavljeno: 08.11.15 u 16:36

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović zadovoljan je pobedom nad ekipom Rada u 17. kolu Jelen Superlige. 

Čukarički je u gostima savladao “građevinare“ sa 1:0 golom Bojana Ostojića u 45. minutu.

– Kao što smo u najavi utakmice komentarisali, ovo je bio prilično težak meč. Iz respekta smo ušli u duel, jer znamo šta je fudbalski klub Rad, kakve ima mlade igrače i da ima izuzetno dobrog trenera. Utakmica se tako odvijala da je bilo zaista mnogo teško. Očekuje nas dvonedeljna pauza i sad bih napomenuo da smo mi protekle dve, tri sedmice iz meča u meč išli sa trinaestoricom, četrnaestoricom igrača, jer imamo mnogo povređenih fudbalera. Ali nikada to nisam hteo da govorim u najavi, kako neko ne bi te izjave prokomentarisao kao eventualni alibi – rekao je Popović i dodao:

– Svi igrači koji su naknadno ulazili među 11 i koji možda ranije nisu igrali, pružili su svoj doprinos u današnjoj pobedi. Čestitam fudbalskom klubu Rad, mojim i njihovim igračima na jednoj korektnoj borbi. Želim Radu i siguran sam da će imati bolje stanje na tabeli kroz neku nedelju – zaključio je Popović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter