5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Može li Metalac da prekine pobednički niz Zvezde ili će to da uradi EPS? (SASTAVI) (ANKETA)

Objavljeno: 07.11.15 u 09:30

U derbiju današnjeg programa 17. kola Superlige Srbije Crvena zvezda na svom stadionu dočekuje Metalac od 18 časova.

Tim iz Gornjeg Milanovca je jedan od tri kluba koji mogu da se pohvale da nisu poraženi od Crvene zvezde ove sezone. U julu na stadionu kraj Despotovice Metalac je igrao 0:0 sa liderom šampionata, a sada će pokušati da prekine niz od 13 uzastopnih pobeda čete Miodraga Božovića. Ipak, apsolutni favorit je Crvena zvezda, te bi sve sem pobede crveno-belih bilo iznenađenje, mada je kvota na kladionicama najmanja na igru da će EPS isključiti struju.

– Očekujemo da nastavimo seriju u kojoj se nalazimo, iako Metalac nije lak zalogaj, što je pokazao protiv Partizana. Naša serija traje, jednom mora da se prekine, ali igramo na svom terenu, jača smo ekipa i to moramo da dokažemo – rekao je Božović uoči meča sa Metalcem.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada trener Metalca Nenad Vanić je istakao da se favorit zna.

– O protivniku dovoljno govori pozicija na tabeli i skor. Na Marakanu dolazimo da se borimo, baš kao protiv Partizana. Ipak, ne možemo pobeći od toga da je Crvena zvezda apsolutni favorit – rekao je Nenad Vanić.

Dva trenera mogu da računaju na kompletne sastave, te bi to trebalo da izgleda ovako:

CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez – Donald, Grujić, Katai, Plavšić, Srnić – Vieira.
METALAC: Belić – Nikodijević, Simov, Otašević, Rnić – Panić, Dimitrijević, Brkić, Merdović, Mladenović – Đenić.

U ostalim mečevima danas od 13 časova se sastaju Borac – Voždovac, Novi Pazar – Mladost, OFK Beograd – Radnički Niš i Spartak – Javor.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SLS – 17. KOLO:

Petak:

Vojvodina – Radnik 2:3 (1:1)
(Zličić 20, Stanisavljević 83 – Ovusu 22, Stojanović 53, Arsić 70)

Subota:

13.00 Borac – Voždovac
13.00 OFK Beograd – Radnički Niš
13.00 Novi Pazar – Mladost Lučani
13.00 Spartak – Javor
18.00 Crvena zvezda – Metalac

Nedelja:

13.00 Rad – Čukarički
17.00 Jagodina – Partizan

[/stextbox]

Koji ishod očekujete danas na stadionu "Rajko Mitić"?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0
5 Komentara
  1. Opa!! evo i penzionera,,,pa gdje si druze da nam malo opises petardu u spaniji,,sta kazes za ovu jaku zimu ove godine i ovih temperatura od -19,,najavljuju da bi od nedelje moglo biti i -22 kazu u Jagodini je vrlo hladno ove godine!!sta mislis hoceli ove godine ovaj nas napaceni narod ostati opet gladan pored Vucica,Zvezde ,Cie,Bie itd,,itd,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Jadan li je vas portal,bavite se strujom,i mukom jednog Srbskog kluba,nije vazno koje je boje.Koja je kvota na metalac??Bitno da podbadate muku,cekaj,zar nije pukla petarda preksinoc??To je tema!Metalac,Surdulica, i td,to su timovi sto pariraju patlidzanu,imaju i oni dug,batalite se hajke vise,smarate!

    0
    0
    Odgovori
  3. dok zvezda ima predsednika u senci … TO JE NEMOGUCE … BAR ZA EPS . a metalac ??? to moze da uradi ako se sa tim GROF slozi … da se to namiri u utakmicama partizana sa njegovim protivnicima … tako da bi to bio dobar ALIBI da nam je prvenstvo regularno … ako to ne urade sa metalcom , uradice sa nekim od klubova prijatelja zvezde za rad vracanja vec ucinjene usluge…cime se vi iz medija sve bavite…fudbal u Srbiji je posta SPRDNJA kakva se NE pamti od ove sezone. urednici, novinari sakupite-saberite sve naslove i tekstove od juna mesaca, pre pocetka prelaznog roka o TRULOJ-PREZADUZENOJ zvezdi…to bi delo za riplija bilo ili rubriku VEROVALI ILI NE … BRUKA i SRAMOTA ZA SRBIJU .

    0
    0
    Odgovori
    • Dok je Tole vedrio i oblacio,vi niste brinuli za titulu,sad,kad ga niko ne zarezuje i kad mu se fotelja drma,nema vas nigde.Unapred ste imali obezbedjena 42-48 boda od svojih filijala a sudije su sredjivale ostale utakmice i to vam je odgovaralo a sad kad se mnogo postenije igra i radi,vama su svi drugi krivi.Bruka i sramota za Srbiju je tvoj partizan a za tebe smo konstantovali da se ne razumes u ovaj sport i da si pametniji kad cutis a da saljes ove nebulozne komentare.

      0
      0
      Odgovori
      • Inače ovo je jedna ista osoba penzioner-Gdk-Grobar do koske, a toliko je glup da ni on ne zna gdje je supalj!!! Ne bi me zacudilo da su Misu Tumbasa ubacili da pise ovo!! Inače inteligencija grobara je siroko poznata!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter