4
AdmiralBet ABA Liga

NEMA VIŠE DILEME: Partizan je dobio plejmejkera

Objavljeno: 07.11.15 u 01:00

Košarkaški klub Partizan najzad je dobio inostranog plejmejkera.

Izgleda da je supruga Džamara Vilsona pristala da se preseli u Beograd. Kako prenosi menadžer agencije Octagon Milan Nikolić, Amerikanac je potpisao jednogodišnji ugovor sa Partizanom. Vilson bi u Srbiju trebalo da stigne u ponedeljak, a mogao bi da debituje tek u sledećem kolu ABA lige protiv Zadra.

Vilson ima 31 godinu, igrao je za belgijske Pepinster, Okapi i Lijež, finsku Honku, australijske timove Kerns i Adelejd i francuski Ruen. Najbolje partije pružao je u Australiji gde je prosečno beležio 16,6 poena i 4,7 asistencija. Na nedavnom Evrobasketu igrao je za Finsku.

0
0
4 Komentara
  1. Poznatom MAGIJOM PARTIZANA-protiv STUBOVA SRAMA !!! Dobrodosao u Svetinju, IGRAJ I POBEDI, za PARTIZAN, za GROBARE, za SEBE..!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Obzirom na budzet nije Partizan toliko los. Verujem da mozemo izboriti Evrokup a to bi trebalo da bude i cilj za ovu godinu. Zvezda je dosta losa i bile bi realne sanse da im otkinemo barem kup, ali dok sudi Belosevic tesko da mozemo to ostvariti.

    0
    0
    Odgovori
    • Wiliams se vraca pocetkom decembra tako da nema ni od kupa nista. Msm realno gledano Williams je covek klasa za nasu ligu, preveliki kvalitet. Cedevita je najveca opasnost za zvezdu, u aba ligi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter