1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORTUGALCI TVRDE: Živković je prodat, od januara je igrač Benfike (FOTO)

Objavljeno: 05.11.15 u 11:25

Mnogo prašine poslednjih dana podiglo se oko statusa najtalentovanijeg igrača Partizana, Andrije Živkovića.

Čitavu zbrku podigli su portugalski mediji koji su preneli da je Andrija Živković na radaru Benfike i da ga samo detalji još drže u crno-belom klubu na staklenim nogicama.

List iz ove zemlje A Bola u četvrtak donosi novi naslov o tome kako su i ti detalji otklonjeni, odnosno kako će Živković od januara postati igrač slavnog kluba.

Između ovih naslova u portugalskim medijima oglasio se i otac fudbalera Jovica Živković, koji je žestoko opleo po čelnicima „Parnog valjkanaglasivši da mu „klub radi iza leđa“.

Nije dugo prošlo, a odgovor je stigao od potpresednika kluba Milorada Vučelića koji je za loše rezultate kluba optužio, između ostalog, i Andriju Živkovića.

Za to vreme, portugalski mediji nastavljaju da prisvajaju „zlatnog orlića“. Kako piše A Bola, najbolji fudbaler Partizana od januara sledeće godine igraće za Benfiku.

Sjajni igrač dospeo je na naslovnu stranu uglednog lista iz Lisabona, inače vrlo upućenog u dešavanja u Benfiki, na stoji katarzični naslov „Živković – gotovo“.

List dalje piše da se na sastanku s čelnicima crno-belih došlo do dogovora oko transfera i da se očekuje da Živković obaveže na petogodišnju saradnju.

Partizan neće imati preveliku zaradu od transfera pošto ima samo 25 odsto prava na ugovor ovog igrača dok ostatak dele otac Jovica sa 25 odsto, i Investicioni fond sa 50 odsto prava na ugovor.

FOTO: CROP
FOTO: CROP
0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter