0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAKVO OLAKŠANJE: Iz Minhena stigle sjajne vesti o povredi Luke Mitrovića!

Objavljeno: 03.11.15 u 14:09

Prema najnovijim lekarskim rezultatima urađenim u Minhenu, kapiten Crvene zvezde mogao bi da se vrati na parket u rekordnom roku.

U danu kada navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem isčekuju večerašnji derbi sa Partizanom od 18 časova, za njih je stigla još jedna odlična vest, i to iz Minhena.

Tamo se već neko vreme nalazio kapiten crveno-belih Luka Mitrović, gde je radio detaljne analize u vezi teške povrede kolena koju je doživeo na meču ABA lige protiv Olimpije.

Prema poslednjim nalazima, povreda krilnog centra nije onoliko teška koliko se u prvi mah činilo. Potvrđeno je da neće morati na opreraciju, a ohrabruju najave da bi već na zimu mogao da počne da trenira.

Utvrđeno je da nema oštećenja ligamenata, a ni teške povrede čašice, pa će ‘samo’ u narednih osam nedelja preko terapijama raditi na jačanju kolena.

Prema procenama, Mitrović bi mogao da zaigra već u prvom kvartalu sledeće godine, što je mnogo ranije, nego što se u prvi mah prognoziralo, a govorilo se da je za njega ova sezona možda čak i završena.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter