5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVOLJUB SRNIĆ: Idemo na sve pobede do kraja prvenstva

Objavljeno: 02.11.15 u 11:48

Ofanzivac Crvne zvezde, Slavoljub Srnić, izjavio je da se nada da će sa svojim klubom do kraja Superlige Srbije beležiti samo pobede.

Tim Miodraga Božovića upisao je novu pobedu ovog vikenda pošto je sa 4:1 deklasirao OFK Beograd.

Slavoljub Srnić jedan je od poslednjih koji se priključio timu sa stadiona „Rajko Mitić“ a u poslednje vreme igra fantastično budući da je u tri susreta postigao čak pet golova, a i načeo je mrežu Romantičara.

Ipak, doskorašnji član Čukaričkog ne obraća previše pažnje na individualne uspehe već je, isključivo, fokusiran na rezultate kluba i nada se da će do kraja prvenstvene trke sa Zvezdom upisaviti jedino – trijumfe.

– Nadam se da možemo da nastavimo istim tempom, mada pristajemo na sve samo da nastavimo da pobeđujemo. Igramo na gol više, teško nam je da izdržimo da sačuvamo mrežu, jer rivali imaju prilike za kontranapade – kazao je Slavoljub Srnić za Sportski žurnal.

Slavoljub Srnić je i ranije, nakon trijumfa nad Vojvodinom u kojem je upisao het-trik, kazao da veruje da njegov klub može da savlada sve rivale do kraja prvenstva.  On i dalje nije promenio mišljenje.

– Iskreno se nadam da ćemo do završetka sezone ostvariti sve trijumfe. To je moj i cilj svih ostalih Zvezdinih igrača. Ne zavisi, ipak, sve od nas, na rezultate utiče i faktor sreće – ne krije ambicije Srnić.

Crveno-beli su napravili ogroman suficit nad Partizanom pošto imaju čak 19 bodova viška. Baš zbog toga rivali ih previše ne zanimaju.

– Ne gledamo koliko smo bodova više osvojili od konkurenata. Razmišljamo samo o našoj igri na narednim utakmicama. Znamo i da smo blizu klupskog rekorda po broju uzastopnih pobeda, ali ni to nas ne opterećuje. Bitno je samo da nastavimo sa kvalitetnim partijama i pobedama – podvukao je Srnić.

0
0
5 Komentara
  1. Ajde da se malo sprdamo sa njima…nabijte im razliku od 42 boda,taman da uopšte ne igramo plej of jer neće biti potrebe…ma da bi možda mogli da pustimo pionire da se zezaju sa starijim čikama

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Cuj ovog laneta, pa normalno da svako ko se bavi fudbalom i sportom uopste, ide na sve pobede, ( osim ako nije drugacije naredjenje..) ZAR JE TO POTREBNO NAGLASAVATI I ISTICATI, OSIM AKO NIJE U PITANJU DUGOGODISNJA FRUSTRACIJA I LECENJE KOMPLEKSA !!! .!. XXAAXXAA .!. STA IM URADI DUGOGODISNJI TEROR SD PARTIZAN U SVIM SPORTOVIMA, DA IM OSTAJE SAMO I ISKLJUCIVO POMOC OD TRENUTNIH ORGANA I RAZNORAZNI MUTANT PROJEKTI-SRAMNI I JADNI ZA SVAKOG NORMALNOG SPORTISTU I COVEKA SA SVOJIM KARAKTEROM I DOSTOJANSTVOM !!! .!. XXAAXXAA .!. KOMPLEKSASI „TITULASI“, STA SANJATE, STA VAS PLASI, USRED SVOJE MRACNE „MOCI“, VI ZIVITE U SAMOCI..I STRAHU OD VASE NOCNE MORE SD-PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE .!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Jedini, samim tim i najveci ponos Srbije, Crvena Zvezda je toliko malom patlidzanu nabila komplekse i josh po neshto uzput da su oni, siroti morali 5 godina da shteluju shmpionat da bi osvajali titule i bar koliko-toliko se priblizili najvecem klubu u istoriji Jugoslovenskog i Srpskog fudbala!!! Zato vam HVALA, jer ste nam pokazali koliko smo liki klub u odnosu na vsh mali patlidzan

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter