0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Squawka Football ‏

STEVAN JOVETIĆ: Inter može do titule

Objavljeno: 30.10.15 u 08:47

Jedan od najboljih igrača Intera ove sezone, Stevan Jovetić, uveren je da „Neroazuri“ mogu da se vrate na stare staze uspeha eventualnim osvajanjem Skudeta ove sezone.

Ekipa Intera poslednjih nekoliko sezona ne liči na onaj tim koji je 2010. godine osvojio titulu u Ligi šampiona. Tim je prošlu sezonu nezavidnom 8. mestu.

Ipak, ekipa Roberta Manćinija ove sezone igra znatno bolje, iz 10 mečeva sakupili su već 21 bod, trenutno su na deobi druge pozicije sa Fiorentinom i Napolijem koji imaju identični bodovni saldo, a ispred njih je samo Roma.

Jovetić smatra da je uprkos krizi u taboru plavo-crnih tokom poslednjih nekoliko sezona, taj milanski klub ostao jedan od najvećih klubova na svetu i da bi se eventualnim ulaskom u Ligu šampiona situacija vratila na stare staze uspeha.

– Inter je jedan od sedam, osam najvećih klubova na svetu. Neki fantastični igrači su prošli kroz vrata ovog tima. Želim pratim stope velikana koji su prodefilovali kroz ovaj klub i da pišem istoriju sa Interom – kazao je Jovetić zvaničnom sajtu Intera.

– Osećam se dobro, naš cilj je da završimo sezonu među prva tri kluba jer želimo da se vratimo u Ligu šampiona. To je takmičenje koje klub kao što je Inter zaslužuje – naveo je bivši igrač Partizana.

– Naravno, ukoliko nam se ukaže prilika da se borimo za prvo mesto na proleće, nećemo se olako predavati. Ko zna šta može da se dogodi? Još je rano za bilo kakve priče na temu osvajanja Skudeta, ali osećam da možemo to da uradimo – kazao je Jovetić.

Inter u narednom kolu Serije A igra veliki derbi na „Đuzepe Meaci“ sa Romom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter