8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ OBJASNIO: Svima koji zovu da pitaju za Grujića, reći ću…

Objavljeno: 29.10.15 u 14:52

Zvezdan Terzić ističe da Crvena zvezda nema nameru da proda Marka Grujića i pored velikog interesovanja za njega.

-Grujić nije na prodaju. Mnogi me zovu i pitaju za Marka, ali svima kažem isto, ne želimo da ga pustimo -rekao je Terzić za Tanjug.

 Sasuolo je ponudio dva i po miliona evra, ali je dobio isti odgovor kao i svi.

-U ovom trenutku zanima nas samo šampionska titula. On je jedan od najvažnijih igrača ekipe i mora da ostane do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, a možda i duže.

Klub već misli na zimski prelazni rok i na pojačanja.

-Fokus je na dovođenju pojačanja, a ne na odlasku. Pratimo i analiziramo interesantne igrače, za sada je rano da pričamo o imenima – zaključio je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde su lideri na tabeli SLS, imaju 14 boda više od dugoplasiranog Borca i 16 od Partizana.

Zbog svega toga Božović je imao interesantnu poruku. 

0
0
8 Komentara
  1. Smejurija od dr. Poternice, tako su radili sa Lukom Jovićem–novi Falkao, nećemo ga dati te 5 miliona te 8 miliona evra a ustvari menadzerski igrač, za koga sada niko i ne pita, samo novinari izmišljaju nešto kako bi popunili rubrike, tako i sada sa malim Grujićem, te 5 te 8 miliona a u stvari , gori pod nogama pa pošto poto nabijaju mu cenu ako bi mogli da izvuku neku kintu za licencu i dugove, a dr. Poternica **svima koji zovu da pitaju za Grujića reći ću, koliki je moj procenat, odnosno deo kolača,**

    0
    0
    Odgovori
  2. U bivsem komunistickom rezimu, zivot se zavrsavao SMRCU !!! VECNIM ZABORAVOM !!!-LJUDSKA MOC POIMANJA JE OGRANICENA…DZONI ZABIJA DUGOOCEKIVANI KOLAC U POSLEDNJI BASTION KOMUNIZMA I TOTALITARIZMA NA BALKANU U ZLO I RAZDOR SRBIJE- FK CZ !!! .!. XXAAXXAAXXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • koji si ti pacenik..svaka cast…
      a i ova tvoja izdavanja, to jest polemika me seca na crvenu bandu…dzaba tebi crkve i da se kunes u srbiju…komunjara se po recima prepoznaje..inace su bg blizanci smrt srpskog sporta i drustva.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter