6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: :STARSPORT

DOBRE VESTI ZA GROBARE: Partizan uskoro kompletan

Objavljeno: 29.10.15 u 00:18

Navijači Partizana, kada je reč o košarci uskoro bi mogli da odahnu, pošto bi za manje od mesec dana prvi tim mogao da bude kompletan.

Naime, Grobare je obradovala vest da bi Edo Murić za mesec dana mogao ponovo na parket. Ipak, on nije jedini prvotimac koji se oporavlja od povrede. Naime, danas je sa laganim trčanjem krenuo i supertalentovani Mihajlo Andrić koji je krajem augusta povredio stopalo. On bi u tim mogao da se vrati već 7. novembra na meču sa podgoričkom Budućnosti.

Nema sumnje da će povratkom ova dva košarkaša tim Petra Božića dobiti na kvalitetu.

0
0

6 Komentara

  1. e grobar do koske koliki ste vi pačenici pa nije dule partizan i pre i posle duleta je partizan idi malo leci ste se vi i dule.umesto da navijate i bodrite klub na utakmicama a vi na svakoj.adv ili kosovo srbija ili pravda za grobare i onda se pitamo kako losi rezultati idu pai pre trideset godina se navijalo pa se nije spominjalo takve gluposti

    0
    0
    Odgovori
  2. KADA SE VRATI DV, ONDA CE PARTIZAN BITI KOMPLETAN I SLEDI NASTAVAK GASENJA MUSAVACA I NJIHOVIH MUTANT-SERIJA SA UTISNUTIM ZIGOM ZVERI GAZDE IM FABRIKANTA OTKUPA SEK. SIROVINA OD IZRENTIRANIH NAVIJACICA SA SEVERA !!! .!. XXAAXXAA .!. PANTERIIIIII

    0
    0
    Odgovori
  3. Džaba da dodje i LeBron nama ga zabije sa pola Mulalic, ne igramo ni evropu odustali smo A naše komšije i kad nisu imali para igrali su nisu se povlačili. Treba da se ugledamo na njih možda nekad onda nekog i pobedimo ovako skupljamo prašinu na dnu tabele čak su i braća iz zagreba bolje plasirana od nas(cibona).!. PARTIZAN..!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter