0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Nula u Parizu, Siti slavi De Brujnea (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.15 u 22:44

Kao i sinoć i večeras strelci nisu bili previše raspoloženi u utakmicama 3. kola Lige šampiona u grupama A, B, C i D odnosno postignuto je samo 15 golova na osam mečeva tj. nešto manje od dva po duelu.

Derbi večeri odigran je u Parizu gde je domaći Pari Sen Žermen ugostio madridski Real. Gledaoci nisu imali sreću da vide makar jednu loptu u golu bilo koje ekipe što znači da je meč završen rezultatom 0:0. Nešto konkretniji u napadu su bili gosti, ali ipak nedovoljno da makar jednom nadmudre odbranu „svetaca“. U drugom meču grupe A Malme je iznenadio pobedom protiv Šahtjora, a strelac jedinog gola bio je iskusni Rozenberg u 17. minutu. Naš internacionalac Nikola Đurđić je odigrao svih 90 minuta, ali nije imao sreće da postigne gol iako je u 56. minutu dobio priliku da šutira penal.


(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)


(Izvor: Rutube/GOALTIME – обзоры футбольных матчей, видео голов.)

U grupi B nešto zanimljivije je bilo u Moskvi gde su domaći CSKA i Mančester junajted podelili bodove odigravši 1:1. Poveli su domaći golom Dumbije koji je bio spretan nakon promašenog penala, a bod je gostima obezbedio mladi Marsijal koji je odlično reagovao posle smušene intervencije odbrane „armejaca“. Zoran Tošić je bio taj na koga se ljutio golman Akinfejev posle primljenog gola, a srpski reprezentativac je u igri proveo svih 90 minuta. Volfzburg je sa brza dva gola na startu drugog poluvremena došao do sva tri boda u duelu sa PSV-om.


(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)


(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)

Madridski Atletiko je iskoristio činjenicu da je Astana došla u Španiju bez osam standardnih igrača, među kojima je bio i Nemanja Maksimović, pa je do vraha napunila mrežu gostiju iz Kazahstana savladavši ih sa 4:0. U Istanbulu sve zanimljivo se desilo u prvih 45 minuta pošto je Benfika povela već u 2. minutu, ali je Galatasaraj preokrenuo rezultat u svoju korist golovima Selčuka i Podolskog. Ljubomir Fejsa je bio na klupi ekipe iz Lisabona.

Juventus nije uspeo da slomi otpor gostiju iz Menhengladbaha pa je posle 90 minuta rezultat glasio 0:0, dok je Mančester Siti golom De Brujnea u nadoknadi izgubljenog vremena uspeo da savlada Sevilju sa 2:1. Aleksandar Kolarov je u 60. minutu zamenio Zabaletu.


(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)


(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Liga šampiona, 3. kolo

Rezultati:

Grupa A

Pari Sen Žermen – Real Madrid 0:0

Malme – Šahtjor 1:0 (1:0)
(Rozenberg 17)

Tabela: Real 7, Pari Sen Žermen 7, Malme 3, Šahtjor 0

Grupa B

CSKA Moskva – Mančester junajted 1:1 (1:0)
(Dumbija 15 – Marsijal 65)

Volfzburg – PSV 2:0 (0:0)
(Dost 46, Kruze 57)

Tabela: Volfzburg 6, Mančester junajted 4, CSKA 4, Volfzburg 3

Grupa C

Atletiko Madrid – Astana 4:0 (2:0)
(Saul 23, Džekson 29, O. Tores 63, Dedečko 89ag)

Galatasaraj – Benfika 2:1 (2:1)
(Selčuk 19pen, Podolski 33 – Gaitan 2)

Tabela: Benfika 6, Atletiko 6, Galatasaraj 4, Astana 1

Grupa D

Juventus – Borusija Menhengladbah 0:0

Mančester siti – Sevilja 2:1 (1:1)
(Rami 36ag, De Brujne 90+1 – Konopljanka 30)

Tabela: Juventus 7, Mančester siti 6, Sevilja 3, Borusija 1

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter