5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PRINUDNI ZVEZDIN KAPITEN: U Madrid idemo s idejom da savladamo Real!

Objavljeno: 21.10.15 u 11:41

Košarkaši Crvene zvezde nedavno su ostali bez kapitena Luke Mitrovića koga očekuje duža pauza zbog problema sa povredom kolena.

Uprava crveno-belih reagovala je ekspresno i zamenu za svog kapitena angažovala je iz NBA lige u vidu Kvinsija Milera.

Za povredu ne postoji „pravi momenat“, ali je za trenera Dejana Radonjića prinudna pauza Mitrovića stigla baš u pogrešan čas, budući da klub sa Malog Kalemegdana očekuje okršaj sa Real Madridom u prestonici Španije već u četvrtak od 22.00 sata.

Strateg regionalnog i srpskog šampiona odlučio je da poveri kapitenske obaveze Branku Laziću koji ističe da ne oseća pritisak zbog te činjenice i koji najavljuje hrabru igru srpskog kluba na Pirinejskom poluostrvu.

– Na žalost, kapitenska traka će biti kod mene. To je velika čast i ponos, ali ne mogu da budem zadovoljan kada znam kako je do toga došlo. Iskren da budem ne osećam pritisak niti dodatnu obavezu. Praktično jedino što će se promeniti jeste da ću prvi istrčati na parket – rekao je Lazić, prenosi Sportski žurnal.

Iako predstojeći protivnik crveno-belih već sa svojim nadimkom „Kraljevski klub“ nedvosmisleno ukazuje o svojoj veličini, Lazić veruje u čudo u Madridu.

– Bez obzira na momenat i ko se nalazio sa druge strane, mi uvek imamo obavezu da damo maksimum. Sigurno ne krećemo na put sa razmišljanjem da izvučemo što bezbolniji poraz, odnosno izgubimo sa što manjom razlikom. Idemo sa idejom da dođemo do pobede – jasan je Lazić.

Ipak, centralna tema u svlačionici crveno-belih nije naredni protivnik u Evroligi, već povređeni kapiten tima.

– Na treningu smo više pričali o Luki, nego o Realu. Svi smo se raspitivali o težini povrede, dužini odsustva i svemu što to podrazumeva – sumirao je Lazić.

 

0
0
5 Komentara
  1. PRINUDNI, kapiten, uprava, klub, grb, navijacice..K’O NA GOLOM OTOKU NEKADA, STARIH I DUGO STICANIH NAVIKA OD STRANE VASEG OSNIVACA, upravnika golog otoka NIKOLE BUGARCICA (zvanog „popularno“-ZVER, zbog pogibije ogromnog broja Srba za vreme njegovog „upravljanja“ otokom..) NIKADA SE NECETE OSLOBODITI..!!! .!. XXAAXXAA .!. DA LI IMA NESTO KOD VAS ( navijacica sa TURSKIM DNK ) STO NIJE PRINUDNO..??!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi li ti rođen tako lud i glup ili su te takvim napravile Zvezdine pobede nad partizanom u svim sportovima a sadašnja košarka i fudbal te ubili u pojam načisto?Možda si takav i što imaš ustaški DNK,jer su vas oni napravili a pobili su mnogo više Srba nego bilo ko u svetu.Međutim,to vama nije smetalo da izaberete da navijate za njihov klub na sveopštu sramotu cele Srbije.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter