0
Evropske lige

TO JE RAZLOG: Murinjo objasnio zašto Matića drži na klupi

Objavljeno: 20.10.15 u 08:39

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo objasnio je medijima na ‘ostrvu’ zašto je Nemanju Matića sa terena preselio na klupu za rezerve.

Kako „Specijalni“ kaže Srbin je izgubio samopouzdanje i da „plavci“ ne mogu da imaju u prvom timu veznog igrača koji greši u kratkom pasu.

– Samopouzdanje je najvažnije kod igrača. Matić ga trenutno nema. Izgubio je kratak pas, u subotu je njegova prva reakcija pri ulasku na teren bila razočaravajuća. Kada ste puni samopouzdanja onda nema grešaka, odnosno ako se desi nećete biti razočarani. Ako psihički padnete onda će posle prve greške doći i druga. Verujem da će se Nemanja izvući, idemo korak po korak – rekao je za Gardijan, Žoze Murinjo.

FOTO: Guardian/Printscreeen
FOTO: Guardian/Printscreeen

Podsetimo, Nemanja Matić je meč protiv Aston Vile počeo na klupi, a umesto njega na terenu je bio mladi Loftus-Čik. Čelsi danas od 20.45 u okviru Lige šampiona gostuje ekipi Dinama iz Kijeva.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter