4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

POMAMA VELIKANA ZA ‘ZLATNIM ORLIĆIMA’: Skauti Juventusa oduševljeni golčinom Grujića, večeras prate Živkovića i Šaponjića

Objavljeno: 18.10.15 u 10:23

Prvi skaut slavnog torinskog Juventusa trenutno se nalazi u Srbiji u kojoj sa puno pažnje prati učinak mladih srpskih fudbalera.

Lovac na mlade talente tornske „Stare dame“ tokom subote boravio je na meču RadCrvena zvezda, na kojem je pod lupom držao mega talentovanog vezistu, Marka Grujića.

Sjajni Grujić se na pravi način preporučio tornskom velikanu, pošto je na neverovatan način zatresao mrežu projektilom sa više od 20 metara iz kojeg je skinuo paučinu gola „Građevinara„.

Kako prenosi Sport, sve to je sa tribina ispratio skaut Juventusa, i to onaj sa epitetom „glavni“. Da je Juve ozbiljno zagrizao za mladog srpskog igrača dovoljno govori podatak da je isti skaut već u Viljnusu u kojem je pratio učinak istog igrača u dresu mlade reprezentacije, ali i činjenica da će on ostati u Srbiji kako bi ispratio i susret između Zvezde i Vojvodine.

Međutim, nije samo Marko Grujić na radaru slavnog tornskog giganta. Naime, ovaj skaut, čije ime se za sada ne otkriva javnosti, u nedelju uveče biće u Humskoj u kojoj će pratiti učinak i Partizanovih „zlatnih Orlića“, pre svega Ivana Šaponjića i Andrije Živkovića.

Da li će emisionar Juventusa doneti sreću i talentovanih fudbalerima crno-belih baš kao što je i Grujiću, saznajte prvi uz HotSport.

0
0

4 Komentara

  1. Grga zaboravio si veoma bitnu cinjenicu. Zivkovic odlazi najkasnije u junu 2016, jer mu istice ugovor, a moze da potpise za drugi klub vec u januaru 2016 i to BEZ OBESTECENJA na koje bi vi ionako imali mizeran procenat. Tako da to sto ce decko biti medju najboljima na svetu, a to mu od sveg srca zelim, vama grobarima i nece donijeti neku veliku korist

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema od toga ništa za sada! Obojica će za godinu dve imati dvostruko veću cenu, a Živković će tada biti jedan od najboljih na svetu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter