0
Domaći fudbal

SLS: Sumnjive odluke sudija, Vojvodina ponovo razočarala na ‘Karađorđu’!

Objavljeno: 17.10.15 u 16:57

Fudbaleri Vojvodine ponovo su neprijatno iznenadili svoje navijače pošto su na stadionu “Karađorđe“ izgubili od ekipe niškog Radničkog rezultatom 0:2 (0:0). 

Pred oko 1.000 gledalaca na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, strelci za goste bili su Marjanović u 72. i Đuričković u 89. minutu.

 

Već u prvom minutu, Jovanović je pripretio Kordiću uputivši dobar udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je golman Vojvodine dobro intervenisao.

Crveno-beli su uzvratili svega pet minuta kasnije. Stanisavljević je sa polovine terena poslao sjajan pas u prostor za Ožegovića, napadač Vojvodine je došao do lopte i uputio udarac sa desetak metara iskosa, ali je golman Radničkog odbranio njegov šut.

Igralo se napadački na obe strane, pa su Nišlije imale novu solidnu priliku u 13. minutu, kada je Ašćerić šutirao, ali je lopta otišla pored gola Vojvodine.

Nakon perioda nešto mirnije igre, nova dobra šansa za Vošu usledila je u 30. minutu. Babić je mogao da savlada Jovanovića, ali je otišao suviše u stranu i šutirao pravo u golmana gostiju. Praktično već u sledećem napadu, ponovo je uzvratio Ašćerić, ali je njegov udarac bio lak plen za Kordića.

Odmah u narednom minutu, Stanisavljević je pokušao udarcem sa oko 25 metara, a Jovanović je paradom sprečio pogodak. Na drugoj strani, posle pogrešnog ispucavanja golmana Kordića, Ašćerić je imao novu priliku da dovede Radnički u vođstvo, ali je ponovo bio neprecizan.

Početkom drugog poluvremena, ponovo su Nišlije bile u prilici. Apostolović je ušao u šesnaesterac i uputio udarac, ali Kordić je sprečio pogodak. Isti napadač gostiju imao je šansu i u 57. minutu, ali je ponovo Kordić bio na mestu.

U 60. minutu, Marjanović je izveo slobodan udarac sa preko 40 metara i ubacio loptu u šesnaesterac Vojvodine. Lopta je preletela sve igrače i gledaoci su na trenutak pomislili da će završiti u mreži, ali je ipak prošla nekoliko milimetara pored stative.

Nekih desetak minuta kasnije, gosti su imali još bolju priliku da dođu u vođstvo, pošto je, nakon centaršuta sa desne strane, Rosić zahvatio loptu glavom i ona je slučajno pogodila prečku. Ipak, što se nije dogodilo tada, dogodilo se dva minuta kasnije.

Dosuđen je slobodan udarac za Radnički na oko 25 metara od gola Vojvodine. Marjanović je uzeo loptu i milimetarski precizno šutirao, a lopta je od prečke završila u mreži golmana Kordića.

U 83. minutu, gosti su lako mogli da dođu i do drugog gola, pošto je Vasilić vratio jednu “kratku” loptu do Kordića, koju je presekao Mrkić i šutirao, ali je bio neprecizan.

Vojvodina je konačno uzvratila u 85. minutu. Posle lepog duplog pasa, Paločević se našao u šansi i snažno šutirao, ali je Jovanović uspeo da odbrani. Međutim, samo tri minuta kasnije, dosuđen je penal za Radnički.

Posle duela sa igračem Vojvodine, Marjanović je pao u šesnaestercu, a sudija Dejan Filipović pokazao na belu tačku. Siguran realizator bio je Petar Đuričković, što je ujedno bilo i poslednje uzbuđenje na ovom meču.

Vojvodina naredni meč igra u sredu, 21. oktobra, kada će u zaostaloj utakmici 13. kola gostovati Crvenoj zvezdi u Beogradu. Taj susret na programu je od 17:30 časova.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Vojvodina: Kordić – Vasilić, Pankov, Rosić, Nastić – Sekulić (od 80 Zoćević), Puškarić – Stanisavljević (od 72. Vukčević), Ivanić, Babić (od 63. Paločević) – Ožegović.

Radnički: Jovanović – D. Bulatović, R. Bulatović, Lakić-Pešić, Tomić – Đuričković (od 91. Krstić), Marjanović, Ašćerić, Jovanović – Apostolović (od 59. Mrkić), Đorđević (od 46. Blažić).

[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije, 14. kolo

Rezultati:

Rad – Crvena zvezda 0:3 (0:1)
(Grujić 40, Ristić 88, Katai 90+2)

Vojvodina – Radnički Niš 0:2 (0:0)
(Marjanović 72, Đuričković 89 penal)

Nedelja, 18. oktobar
15.00 Metalac – Mladost Lučani
15.00 Novi Pazar – Čukarički
15.00 Spartak Subotica – Voždovac
15.00 Borac Čačak – OFK Beograd
19.00 Partizan – Javor Ivanjica
19.00 Jagodina – Radnik

[/stextbox]

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter