6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA JTD: Zvezda na mestu najvećeg uspeha u istoriji, igrači otklonili sumnje oko atmosfere (FOTO)

Objavljeno: 11.10.15 u 10:03

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova gostuju Cedeviti u Zagrebu u okviru petog kola ABA JTD lige.

Crvena zvezda bila je besprekorna u dosadašnjem toku regionalnog takmičenja. Iz četiri odigrana kola crveno-beli imaju četiri pobede i zauzimaju prvo mesto na tabeli, ispred Budućnosti, Igokee i svog večerašnjeg protivnika Cedevite koji imaju skor 3-1.

– Ova utakmica je ne samo derbi kola, već po kvalitetu timova i ambicijama, i derbi cele lige. Uprkos velikim problemima koje i dalje imamo sa povredama igrača, i sa kojima se borimo još iz pripremnog perioda, naša želja da se vratimo iz Zagreba sa dva boda je ogromna – izjavio je Branko Lazić pred put u Zagreb.

Zagrebački evroligaš doživeo je u petak poraz od Krke u Novom Mestu, ali prvotimac Crvene zvezde smatra da će upravo taj poraz, još više motivisati vrlo kvalitetnu ekipu Cedevite:

– Taj poraz može da im donese samo još veću angažovanost, borbenost i motiv da odigraju bolje. Međutim, ponavljam, naša želja je velika da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom – rekao je Lazić.

Uvod u ovaj meč bio je vrlo interesantan pošto je juče odjeknula vest da bi Zvezda i najveće ovogodišnje pojačanje Sofoklis Skorcanitis već sada mogli da se rastanu. Još posle meča u četvrtak protiv Tajfuna bilo je reči da je centar nezadovoljan u Beogradu, ali je sve ostalo na nepotvrđenim informacijama.

Kako bi se stišala situacija oko navodne svađe Grka sa klubom, na instagram profilu Crvene zvezde objavljena je slika u režiji Izraelca Gala Mekela na kojoj igrači sa osmehom putuju u Zagreb na megdan Cedeviti. Naravno, tu je i ‘Big Sofo’.

– Mi smo taj tim! – stoji u potpisu slike na instagram profilu KK Crvena zvezda.

 

Utakmica između Cedevite i Crvene zvezde igra se večeras u Zagrebu sa početkom u 19 časova.

0
0
6 Komentara
  1. „Otklonili SUMNJE..“??…Pa sto se onda SOFO NE SMEJE..??!!! .!. XXAAXXAA .!. DOSAO JE DJAVO PO SVOJE, MNOGO BRZE, NEGO STO SAM OCEKIVAO I NADAO SE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Netačno je da najveći zvezdin uspeh u istoriji osvajanje ABA lige prošle sezone.Najveći uspeh Zvezde je osvajanje evropskog Kupa Pobednika Kupova 1974.godine.Time je KK Crvena Zvezda je ušla u istoriji kao prvi klub, na prostoru bivše SFRJ,koji je osvojio neko evropsko takmičenje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sofo vise nije dobar kao nekada i platiti mu 1 000 000 za sezonu je previse! Prodati ga ili raskinuti ugovor sa njim a za te pare dovesti boljeg igraca, zeljnog dokazivanja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter