6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UŽIVA POVERENJE: Partizan i dalje stoji iza Zorana Milinkovića

Objavljeno: 07.10.15 u 11:52

Rukovodstvo Partizana i dalje ima poverenje u rad šefa struke Zorana Milinkovića uprkos činjenici da je tim u 12. kola Superlige upisao čak šest „kikseva“.

Crno-beli su u dosadašnjih 12 kola upisali čak četiri poraza uz dva remija. Razlika u odnosu na najljućeg rivala popela se sada na 12 poena, ali čelnici crno-belih i dalje veruju u rad svog stratega, Zorana Milinkovića.

– Većina članova Upravnog odbora su ljudi u zrelim godinama, iskusni i ostvareni i bilo bi neprimereno da lomimo preko kolena. Svesni smo da ovaj tim nema kapacitet za borbu na tri fronta i nije nam prijatno zbog neuspeha, ali i ne paničimo, jer u ovom sistemu takmičenja za tako nešto nema razloga – kaže potpresednik Partizana, Vojislav Nedić prenosi list Sport.

On je naglasio da Milinković uživa podršku uprave.

– Milinković uživa naše poverenje i poštovanje. Imajući u vidu da smo promašili dva jedanaesterca na poslednjoj utakmici, da nije ispoštovana hijerarhija izvođača, jasno je da ne možemo da krivimo trenera ili igrače za poraz, jer to sport. Imali smo sreće u Nemačkoj, ovoga puta nije bila naš saveznik. Bez obzira, Čukarički je bio dostojan rival, igrao je dobro i otvoreno i sportski smo čestitali na pobedi.

Uprkos lošim rezultatima u domaćim okvirima, Nedić kaže da odbrana titule nije precrtana u Humskoj.

– Ne odričemo se borbe za titulu, ali smo isto tako svesni da ne možemo uvek da budemo šampioni. Da ne bude zabune, ne mirimo se sa trenutnom situacijom, tražimo najbolje i najbrže rešenje, gledaćemo da se pojačamo tokom zime, a očekujemo i da Crvena zvezda negde kiksne. Uveren sam da ćemo na proleće da je savladamo na našem stadionu i ravnopravno konkurišemo za trofeje – ističe Nedić.

Na pitanje „koji je uzrok posrtajima „Parnog valjka“ u domaćem šampionatu“, potpresednik Partizana odgovora:

– Rekao sam već, nemamo dovoljno jak kadar za dva ili tri jaka takmičenja. Potrebna su dva prva tima za mečeve na svaka tri dana, što je trenutno problem. Ima i do motivacije, jer igrači očigledno bolje ulaze u evropske duele, što je i razumljivo. Ostvarili su mnogo pobeda ove sezone, dobili u grupi AZ i Augsburg, a prašina će se tek podići kada dođe Atletik Bilbao. Želimo da nastavimo uspešan niz i usput prevaziđemo problem u prvenstvu. Navijači nemaju zbog čega da brinu, biće Partizan pravi kada bude najvažnije – podvukao je Vojislav Nedić.

0
0
6 Komentara
  1. Kakva izjava nekog ko obavlja tako bitnu funkciju u klubu???Ovo je da ne veruješ!!!Pa prijatelju ako ste mislili da treba dva tima,zašto ni dinar niste potrošili u prelaznom roku?Koja je Vaša odgovornost?Zbog čega ti lično figuriraš u klubu,tj na koji tačno način ti pomažeš Partizanu?Šta je bilo sa fantastičnih 8 000 000 koje je uprava OBEĆALA kada je dolazila?

    0
    0
    Odgovori
  2. Trener Partizana je nestručan i bez pozitivne energije. Reakcije su mu blage, kao da vodi dečji vrtić a ne prvaka države. Trener mora da istera iz igre igrača odmah ako odigra neodgovorno i nonšalantno neki porez. Klub mora da kažnjava, ali i da nagradjuje. Igrači koji su u rotaciji treba da budu kažnjeni po džepu ako je loš rezultatć Za učinak od 12 utakmica, četiri poraza i dva remija trener ne može tražiti 1o.ooo eura mesečno platu. Penale mu izvodi čovek koji je iznerviran od publike i igrač koji je tek ušao u igru posle tri meseca. Golman je dobro branio u Nemačkoj ali za gol koji je dobio sa 35 metara treba da bude kažnjen po džepu. Trebalo je samo da digne ruke a ne da se baca. Možda je i ovo nekakva nameštaljka…vraćanje dugova .

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne stoji Partizan iza njega, nego SNS, jer odlično obavlja zadatak koji je njemu i upravi poveren… Jednostavan recept za uništenje kluba, infiltrirali svoje ljude u upravu, stavili nesposobnog trenera, dobro platili vođe navijača i sada nam samo ostaje da gledamo krah… Ne bi me čudilo i da su Zvezdina pojačanja plaćena Partizanovim parama… Već vidim da su ove zarađene u Evropi unapred obećali pa se priča kako još malo fali za godišnji budžet!??? Od kada se naš godišnji budžet udvostručio, kada nikog niste doveli a uz to se na sva usta hvalite da ste doveli još 15 sponzora!??

    0
    0
    Odgovori
  4. Da li sam ja lud ili je ova uprava totalno izgubila kompas da vise ne znaju ni sta lupaju? Kaze covek promasili smo dva penala, jer nije ispostovana hijerarhija kod izvodjenja, ali nisu krivi ni trener ni igraci? Verovatno sam ja kriv, jer sam stajao na takvom mestu na istoku da sam im odvlacio paznju. Kaze covek da klub nema kapacitet da se bori na tri fronta, pa ga treba podsetiti da se klub bori na dva fronta, jer kup nije jos ni poceo. I ko je kriv sto nemamo tim za vise frontova? Sto je sedeo i klimao glavom na sastancima ako je video da prelazni rok ide traljavo. Ne znam ko je doticna osoba, ali u potpunosti odslikava upravu, konfuzno, neorganizovano, sa mnogo lupetanja i price, a vrlo malo rada. I nije ni cudo sto podrzavaju konfuznog i izgubljenog trenera.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ova izjava samo ptvrdjuje ono sto vec znamo.Cista sabotaza od strane nase naprednjacke uprave.Partizan ne sme biti sampioni tacka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter