16
Domaći fudbal

NOVI TERMIN: Odložen meč u Humskoj, i to iz dva razloga!

Objavljeno: 02.10.15 u 13:42

Poslednji meč 12. kola Super lige Srbije između Partizana i Čukaričkog neće se igrati u nedelju od 13.00 časova, kako je bilo najavljeno.

Partizan je zatražio odlaganje, sa tim su se složili i Brđani, pa je sa Terazija 35 aminovana želja i odlučeno je da se meč igra u ponedeljak i to od 19.00 sati.

Osim umora crno-belih od sinoćneg meča 3. kola LE, postoji još jedan razlog za ovakav epilog. partizan ima trojicu povređenih igrača, Abubakar Oumaru i Gregor Balažic su u Nemačkoj zamenjeni zbog povreda, a meč je povređen završio i Andrija Živković.

Zbog povrede kapiten Saša Ilić nije ni putovao na megdan Nemcima… Crno-beli sada imaju vremena da se odmore i oporave za duel sa ekipom sa Banovog brda

0
0
16 Komentara
  1. Marko je upravu 🙂 Partizan svim nasim klubovima posle pobede podize koeficijent za 0.100 bodova … tako da je to istina …

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo nije fer! Partizan je trebalo da ima igracki kadar za oba fronta, I za Evropu I domace prvenstvo a ne 16 igraca. Rukovodstvo lige nije trebalo ovo da odobri a ni FK Cukaricki. Cestitam Partizanu na pobedi u Evropi. Navijac Crzvene Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne znam da li znas, ali je Partizan ove godine Zvezdi vise digao koeficijent nego ona sama sebi. Partizan jedini dize koeficijent ovoj nasoj JSL i red je izaci ljudima u susret . Treba pustiti da nam u Evropi igraju samo klubovi za koje je najveca pretnja Kairat !

      0
      0
      Odgovori
      • Znam da je Partizan podigao koeficijent, ne Zvezdi, vec Srpskom prvenstvu. A zasto da im se izlazi u susret?! Gde je tim, gde su igraci? Hoces sa igras Evropu a dimace prvenstvo da stane zbog tebe?! E pa ne moze! Nije fer!

        0
        0
        Odgovori
      • I kakve veze sad ima Kairat sa ovim? Ja pricam realno a Vi tzv navijaci (ne moze te da imate 3,000 ljudi na prvenstvenim utakmicama) opet kompleksi!!! Mene kao Zvezdasa jeste sramota sto smo ispali od Kazhstana ali kao Srbina sreca sto neko predstavlja u Evropi. Ali tvoj pacenicki mozak to ne shvata. Jer ti vise mrzis Zvezdu nego sto volis Partizan!

        0
        0
        Odgovori
  3. Hahaa pa povredjeni i sad odlozite mec da se oporave haha. Pa ovo svi treba da koriste, kad god misle da ce izgubiti nek traze odgodu, pa uzmu nekog sa pozajmice, i svi se oporave i igraj. Hahha. Ovo moze samo u JSL, Tole lopove.

    0
    0
    Odgovori
    • davore–ni ime ti srpsko nije zato kada zelis komentar o Partizanu dva prsta da podignes kako bi dobio dozvolu za rec—-iako ne navijam ni za jednog od brace blizanaca –od dva zla treba izabrati manje a u ovom slucaju to je partizan

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter