6
Košarka

FOTO: STARSPORT

U STAROM DRUŠTVU? Sve više se priča o Markusu Vilijamsu

Objavljeno: 01.10.15 u 13:36

Bivši košarkaš Crvene zvezde Markus VIlijams suspendovan je do 30. novembra zbog upotrebe marihuane, odnosno jer je pao na antidoping testu te će profesionalnoj karijeri moći da se vrati tek u poslednjem mesecu godine.

Navijači kluba sa Malog Kalemegdana se nadaju da bi lucidni plejmejker mogao da se vrati u Beograd, ali sve se češće čuju glasovi da bi Vilijams mogao da pojača redove milanske Olimpije odnosno Emporio Armanija.

Tim povodom portal Sportando je na svom Tviter nalogu objavio da prema njihovim izvorima klub iz Milana nikada nije poslao bilo kakvu ponudu Amerikancu, ali uz ogradu da je tako „za sada“.

Podsećamo da je tokom leta Olimpiju već pojačao Čarls Dženkins kada su u pitanju igrači Crvene zvezde, a tu je i bivši krilni centar Partizana Milan Mačvan.

0
0

6 Komentara

  1. Hahhah ne mogu da opisem smeh koji imam kada ovi grobari pocnu price kako zvezdi treba da se uzme titula ko da je on jedini koji je pusio travu. Prvo pola vasih ikona su dopingovani. Drugo zasto klub da odgovara za ispad pojedinaca. Pa nije zvezda davala travu pred utakmice tipa evo sinovi varite sada…Stvarno pustate price za malu decu u svojim glavama ali dobro ako tako lakse podnosite gubitak titule slobdno 😀 pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da sam, ne daj Boze,kojim nesrecnim slucajem glodar, ne bih potezao to pitanje… Naduvani Marcus i povredjeni Bobi su vas razvalili… Sta mislis kako bi prosli da su bili fit?

    0
    0
    Odgovori
  3. @Poljoprivrednik Zvezda za razliku od vas ima preko 12ha zemlje i ne treba da uzima u zakup 😉 A zasto i da ne posadi, mi se ne odricemo svojih ma kakvi da su, a takodje niti nabijamo pod tepih probleme. Ako se secam, nekoliko vasih „ikona“ je koristilo marihuanu pa vam tad nije bio problem. Ako neko koristi nedozvoljena sredstva i ako se to dokaze neka snosi sankcije zbog toga, inace, sa klubom to nema veze..

    0
    0
    Odgovori
  4. Uzeti i zakup 3 ha zemljista i posejati najkvalitetnijom travom, — upotrebiti sve agrotehnicke mere, kako bi prinos i kvalitet bili na zavidnom nivou i dati nakoriscenje svojim kosarkasima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter