7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOJAN ŠARANOV: Nadam se da ću doći u najbolji klub u Srbiji!

Objavljeno: 29.09.15 u 10:50

Danima se spekuliše da bi novi golman Partizana mogao da bude Bojan Šaranov, a evo šta je bivši čuvar mreže OFK Beograda i Makabi Haife rekao o dolasku među crno-bele.

– Moja želja nije sporna, štaviše, smatram da bi u ovom momentu bilo idealno da dođe do dogovora sa Partizanom, ali hajde da ne prejudiciramo događaje, jer dok se nešto ne ozvaniči nikada ne možete da tvrdite sa sigurnošću da je gotovo. Tako je bar u fudbalu. U minulom periodu su mi se dogodile neke neverovatne stvari i, kada se osvrnem unazad, rekao bih da ništa nije slučajno i da se sve dešava sa razlogom po želji Gospoda – rekao je Šaranov za Sport.

Bivši reprezentativac Srbije smatra da je Partizan najbolji klub u Srbiji i da će mu biti drago da se sa „parnim valjkom“ bori za trofeje.

– Nadam se da jeste, ali ponavljam: sačekajmo epilog razgovora. Partizan je najveći srpski klub, koji je svake godine favorit za titulu i stalni učesnik evropskih takmičenja, što godi svakom fudbaleru. Jer, kada igrač jednom oseti taj pritisak, nivo, bori se za trofeje, Ligu šampiona ili Ligu Evrope, teško mu je da ide ispod toga. To je nešto što i mene veoma motiviše, jer posle karijere možete da kažete da ste nešto postigli. Da neko ne pomisli da sam prepotentan, igrao sam i ja u timovima, koji se bore za opstanak ili su u sredini tabele, nije mi to strano, no, velika je razlika u odbnosu na nivo kada jurišate na vrh. Tada igrač izvlači najbolje ono iz sebe – zaključio je Šaranov.

0
0
7 Komentara
  1. Ganci nije vam dobro uopste,na kraj dolazi plejof i opet ide
    Uzalad trud dzaba vam sve i vlast vas gura ali ne ide doso je kraj moj cigane nista od titule ni ove godine….

    0
    0
    Odgovori
  2. Bojane sram te bilo, preksinoc si sa FB naloga obrisao like CZ projekta, i lajkovao Partizan. Ti si samo Terzicev proizvod, Ramadanijev igrac, Kizin sapatnik… UPARAVA NAPOLJE.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ако не дођеш нећеш знати какав је осећај играти пред 500 гледалаца ! Партизан мит или чудо а најпре ће бити мудо !

    0
    0
    Odgovori
  4. NAJBOLJI, nego sta, a uz to i NAJUSPESNIJI FK NEZAVISNE R. SRBIJE !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter