1
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

ODLAZAK: Bivši igrač Crvene zvezde u Njukaslu!

Objavljeno: 24.09.15 u 10:34

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Marko Trifunović karijeru će nastaviti u Njukasl Džetsima.

Na taj način Trifunović će postati još jedan srpski fudbaler koji nastupaju u australijskoj ligi.

Fudbaler koji je osim za Crvenu zvezdu igrao i za niški Radnički potpisao je ugovor sa ekipom u kojem od prošle sezone igra i bivši igrač Vojvodine, Enver Alivodić.

Kako prenosi Mozzarstport, Trifunović je doputovao u Australiju u sredu, a ubrzo posle toga je i završio posao oko lekarskih pregleda te stavio potpis na ugovor sa ovim klubom iz Novog Južnog Velsa.

– U prethodnom periodu razgovarao sam sa Enverom Alivodićem, kao i sa Milošem Dimitrijevićem i Milošem Ninkovićem iz Sidneja. Rekli su mi mnogo toga o svemu u vezi s Australijom, o ligi, igračima, stadionima… Sve što sam čuo od njih uticalo je na moju odluku da dođem u Njukasl i A ligu – rekao je Trifunović.

– Dolazak u Australiju doživljavam kao veliki izazov. Izuzetno sam motivisan da se predstavim ovdašnjoj publici u najboljem svetlu – kazao je Trifunović.

Bivši igrač crveno-belih je u karijeri igrao i za klubove iz Uzbekistana, Kine i Kazahstana, a poslednja dva meseca proveo je u niškom Radničkom, gde je na sedam utakmica postigao dva gola.

0
0

1 Komentara

  1. Decko je prosecan fudbaler, spic kpji daje 3-6 golova po sezoni, medjutim decko je belo roblje. Njega vode kriminalci i svojim kanalima, nalaze mu klubove, i on za to dobija neku sicu. To svi ovde u Nisu znaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter