8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ENGLESKI MEDIJI: Totenhem kupuje najvećeg Zvezdinog bisera (FOTO)

Objavljeno: 22.09.15 u 09:31

Ako je verovati pisanju „Dejli mejla“, londonski Totenhem sprema se da krene u napad na jednog od najtalentovanijih fudbalera Crvene zvezde.

Naime, ovaj ugledni britanski dnevni list doneo je tekst u kojem 17-godišnjeg igrača crveno-belih upoređuje sa Radamelom Falkaom.

FOTO: Crop
FOTO: Crop

Ovaj engleski list naglašava da čelnici Totenhema na regularnoj bazi prate razvitak jednog od najtalenovanijih igrača u Srbiji.

Ovaj list navodi da je Jović najmlađi strelac u istoriji Crvene zvezde, te da mu je to pošlo za rukom u meču 2014. godine sa Vojvodinom.

„Dejli Mejl“ podseća kako je Zvezdan Terzić izjavio da će mladi Luka Jović postati jedan od najboljih napadača Evrope i uporedio ga sa Radamelom Falkaom

Takođe, Britanci ističu da je Crvena zvezda obila ponudu Atletiko Madrida od 2 miliona funti tokom leta, a vrednost ovog igrača procenjuju na oko 6 miliona funti.

List naglašava da se mladi Jović nalazi na radaru Arsenala, Čelsija, Ajaksa i Benfike.

Uprkos navodima engleskog medija, Luka Jović je u poslednje veme upao u senku Uga Vijeire koji je dobio prednost u napadu crveno-belih.

 

 

0
0
8 Komentara
  1. Ma neka ga prodaju i onako je da ne budem grub jer je mlad…tanak…al najsmesniji su mi nadimci Falkao, e igras ko on sada. Srecno i jos punooo jakog rada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ni u Zvezdi ne igra jer je netalentovan; cak su dovedena pojacanja ( srnic, viera) jer se na njega ne moze osloniti. Iako veoma mlad, ima problema sa kilogramima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako vas bre nije sramota da pisete ovakve nebuloze? On nema mesta u ovu raspalu Crvenu a najvece mu je samo dupe a talenti su Grujic i Ristic. Jel vam Tvorzic narucio ovaj tekst i rekao da stavite 6 000 000 i to funti?! Ja razmem i vas novinare, male plate, svaki dinar dobro dodje ali koliko treba neko da te plati da napises ovakve gluposti? Treba sacuvati malo dostojanstva! Evo ja sam u drustvu velikih zvezdasa, ljudi se ubise od smeha…kazu daj Boze da ode i za milion!

    0
    0
    Odgovori
    • A da je za Zivkovica napisao da vredi 20 miliona ti bi rekao da je to realno!Zato Zivkovic ide za zdabe a mi koliko god da uzmemo za Jovica bice vise od vase nista!I Jovic je mnogo dobar igrac a to ce i pokazati!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter