0
Evropske lige

DEL PJERO: Toti, neverovatan si!

Objavljeno: 22.09.15 u 08:31

Bivši napadač Juventusa, Alesandre Del Pjero, oduševljen je jubilejem koji je nedavno upisao njegov bivši rival i saigrač iz dresa nacionalnog tima, Frančesko Toti.

Naime, fudbaler Rome je tokom minulog kola u meču sa Sasulom stigao do neverovtnog jubileja pošto je postigao svoj 300. gol za klub.

Princ Rima“ je do ove neverovatne brojke stigao na stadionu „Olimpiko“ pred domaćim navijačima „Vučice„, ali njegov tim nije uspeo da pobedi odigravši tek 2:2.

Ovaj 38-godišnji igrač „Vučice„, koji će naredne nedelje proslaviti svoj 39 rođendan, prvi gol za Romu postigao je još u sezoni 1994-95, a zbog činjenice da sa uspehom nastupa u Seriji A već pune dve decenije, Del Pjero se „poklonio“ Totiju.

„Frančesko, ovo je specijalno što radiš i presrećan sam što sam dobio priliku da razgovaram sa tobom, pošto si daleko – rekao je Del Pjero koji je uključen uživo u TV program kako bi razgovarao sa starim drugom.

– Sećam se mnogih trenutaka koje smo proveli zajedno. Imali smo tu čast da igramo za protivničke timove, da postanemo kapiteni svojih ekipa, da reprezentujemo sjajno rivalstvo koje postoji između ovih klubova – dodao je Del Pjero.

– To nam je dozvolilo da porastemo svaki za sebe i da stvorimo jedno veliko poštovanje – istakao je bivši igrač „Stare dame„.

– Vrisak koji si ispustio nakon penala protiv Australije sa SP 2006 godine i dalje čujem u mislima. Zajedno smo osvojili najveću stvar na svetu, Svetsko prvenstvo – poručio je Del Pjero koji je oduševljen Totijevim dostignućima u Italiji.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter