0
Evrobasket

BOGDAN BOGDANOVIĆ: Posle poraza od Litvanije nismo spavali, teško pobediti Francuze u Lilu!

Objavljeno: 20.09.15 u 17:30

Bek košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović istakao je da je bilo veoma teško razmišljati o pobedi nad Francuzima usred Lila.

– Teška je bila utakmica, stvarno. Samo bih želeo da kažem da sam preponosan na saigrače, mislim da nikada nije bila bolja atmosfera u ekipi. Eto, desilo se ovako na kraju, sigurno da tako nismo hteli, hteli smo da odemo sa medaljom, ali bilo je izuzetno teško igrati protiv Francuza na njihovom terenu. Još jednom bih da čestitam saigračima na borbi, veliki rezultat smo napravili, ali ostaje žal za tom medaljom – rekao je Bogdan Bogdanović.

Bivši košarkaš Partizana, a sada član Fenerbahčea je istakao da ekipa nije spavala posle poraza od Litvanije.

– Nemam jasan razlog. Sve je išlo kako treba i, ne znam… Onda ta Litvanija (poraz u polufinalu) … Ni mi nismo spavali dve noći, stvarno nam je teško. Ne mogu da vam opišem rečima. Žao mi je što jedna ovakva… Ne, ne znam, stvarno, teško je to opisati. Sve je bilo super do tog polufinala, a i tokom polufinala. Nekako, posle utakmice… Mislim, odlični smo mi prijatelji, odlična je i dalje atmosfera u svlačionici i među nama, ali nismo uspeli da ostvarimo taj glavni cilj, plasman u Rio, a potom i da uzmemo medalju, za našu čast – zaklučio je Bogdanović.

Srbija je poražena u borbi za treće mesto od Francuske, a sjajan komentar na Tviteru je ostavio Igor Rakočević, a evo i šta je posle meča rekao Aleksandar Đorđević.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter