0
Evrokupovi

MURINJOVO LUDILO NA KONFERENCIJI: I dalje sam ‘Posebni’, guglajte malo pre glupih pitanja!

Objavljeno: 15.09.15 u 17:34

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo i danas je u centru pažnje ostrvskih medija pošto je ušao u verbalni sukob sa novinarima na konferenciji pred meč sa Makabijem u Ligi šampiona. 

Na pitanje novinara zbog čega je Čelsi loše startovao i kakva je atmosfera u ekipi, Murinjo je bocnuo svog kolegu Arsena Vengera.

– U nekim drugim klubovima morate da se vratite dve, tri ili pet godina da bi se prisetili dobrih rezultata. Kod nas je to tri meseca, vratite se unazad i videćete da smo šampioni Engleske, da sam ja najbolji menadžer, a moji igrači najbolji u ligi. Da li možete da me pitate zbog čega drugi menadžeri nisu u problemu, a već pet, šest ili deset godina nemaju trofej? I onda sam ja na kraju u problemu? – zapitao je Murinjo u svom stilu i nastavio:

– Ja imam svoj tim, nemam 11 igrača, već više od 20. Ako izostavim Aspilikuetu, vi ćete reći da imam problem sa njim. Ako izostavim Terija, pisaćete da sam u ratu sa njim. Ne možete da očekujete da budemo nasmejani u ovakvoj situaciji, ali radimo i to veoma naporno. Jedini naš problem je što nemamo rezultate, ali smo svesni ko smo i šta smo – rekao je Murinjo.

Portugalca je posebno razbesnelo pitanje o ‘‘trećoj sezoni“ kada je uglavnom odlazio iz svojih klubova.

– Guglajte malo i informišite se pre nego što postavite glupa pitanja. Moja treća sezona u Portu? Nisam je imao. Moja treća sezona u Interu? Ni tamo je nisam imao. U Čelsiju sam u trećoj sezoni osvojio FA i Liga kup i stigao do polufinala LŠ. U Real Madridu sam osvojio Superkup Španije i stigao do polufinala LŠ – istakao je Murinjo uz napomenu da se i dalje oseća kao gospodin “Posebni“, ali i “Srećni“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter