0
Ostali sportovi

FOTO: starsport

VUJASINOVIĆ: Čeka nas snažan protivnik, opet ćemo biti nekompletni

Objavljeno: 09.09.15 u 21:14

Srbija je sa maksimalnim učinkom u grupnoj fazi direktno prošla u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Almatiju u Kazahstanu.

Tu će nas sačekati Španija, koja je po rečima selektora Vlade Vujasinovića veoma snažan rival.

– Opasnost preti sa više strana. Imaju izvanrednog centra Tahulea, koji je 1997. godište, oko njega se sve vrti u napadu i moramo da nađemo način kako da ga zaustavimo. Ne treba da se zaboravi da Španija ima i nekolicinu igrača koji su već debitovali u seniorskoj selekciji i predstavljaju zavidan kvalitet. Neće biti lako ni sa njihovim šuterima – rekao je Vujasinović, a prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Srbija ni u ovom meču neće biti kompletna, što dodatno otežava pripremu meča selektoru.

– Sigurno je da u sastavu opet nećemo imati Drašovića, koji se nije oporavio od bolesti. To je hendikep. Na sreću, oporavio se Asanović, tako da ćemo imati jednu zameni više – istakao je Vujasinović.

Četvrtfinale svetskog juniorskog prvenstva između Srbije i Španije igra se sutra od 15 časova po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter