0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Ne mešam se Siviću u posao, ali njegova odluka je poražavajuća za Čukarički!

Objavljeno: 28.08.15 u 15:48

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da očekuje da ekipa nastavi da podiže formu i zabeleži dobar rezultata protiv Metalca u Gornjem Milanovcu. 

– Još jedna u nizu teških utakmica, pogotovo što igramo na strani i to drugu u nizu. Posle meča protiv Voždovca bio sam zadovoljan, jer je očigledno da smo malo podigli formu. Ali je to daleko od toga što ja očekujem i što ovi momci mogu. Verujem da ćemo imati uzlaznu putanju kad je reč o formi. Dolaskom Tijaga dobili smo još jedan kvalitet više gde mogu ja kao trener da baratam što se tiče neke moje strategije i ideje za predstojeći meč – rekao je Milojević i dodao:

– Dolazimo jednoj ekipi koja je po tome što je prikazala ne bi rekao da nije iznenađenje prvenstva. Mislim da su u svakom slučaju jedna jako organizovana ekipa, dobro komponovana i vodjena. Nije slučajno da imaju takve rezultate. Dosta karakteristično za njih je da pored nekih rezultata imaju i kontinuitet. Nije lako pobediti Spartak u Subotici. Sigurno da imaju veliki motiv pred svojim navijačima. Uvek je lepo igrati u Milanovcu – izuzetno lep teren, lep fudbalski ambijent i mislim da ćemo se pokazati u najboljem mogućem svetlu. Idemo da igramo fudbal protiv dobre ekipe i sigurno da želimo da se predstavimo u kvalitetom izadnju – izjavio je Milojević.

Trener Čukaričkog istakao je da je razočaran jer se napadač Staniša Mandić nije našao na spisku mlade fudbalske reprezentacije Srbije.

– Ne mešam se u izbor selektora i to me ne intersuje. Lično smatram da je ovo poražavajuće za Čukarički. Mislim da nismo zaslužili ovakav tretman. Staniša Mandić je biser srpskog fudbala i treba da ga gajimo. Veoma sam razočaran, ali idemo dalje. Nećemo nikog da ucenjujemo, ali to što osećam imam i potrebu da kažem – konstatovao je Milojević.

Podsetimo, sportski direktor Čukaričkog je takođe imao oštru otvorenu kritiku na račun Tomislava Sivića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter