0
Evropske lige

Katastrofa Valensije

Objavljeno: 01.12.12 u 20:17

Odigrana su još dva meča 14. kola Primere, a poraze su doživeli Malaga i Valensija. Potpuno neočivano, naročito se to odnosi na slepe miševe. Oni su na Mestalji dočekali Sosijedad i poveli u drugom minutu golom Roberta Soldada, ali je u 41. minutu ogromnu i neoprostivu glupost napravio Žonas i dobio crveni karton. Samo tri minuta bilo je potrebno gostima iz San Sebastijana da izjednače preko De Bele, a u drugom poluvremenu su lako došli do 3:1 preko Gonzalesa i Ifrana.

Već tada su navijači Valensije krenuli da vade bele maramice… Soldado je uspeo da smanji na 3:2, a kada su krenuli napred ne bi li došli do boda usledila su još dva pogotka Sosijedada – Agireče i Vela za konačnih 2:5!
U susretu koji je odigran ranije Hetafe je golom  savladao Malagu sa 1:0, tako da je sada Hetafe na deobi četvrtog mesta upravo sa današnjim rivalom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter