0
Košarka

JOŠ JEDAN RIVAL U PROBLEMU: I Italija oslabljena na Srbiju!

Objavljeno: 22.08.15 u 16:10

I košarkaška reprezentacija Italije doživela je peh sa povredom svog igrača, samo dve nedelje pred početak Evropskog prvenstva.

Iskusni plejmejker Luka Vitali napustio je pripreme košarkaške reprezentacije Italije i neće braniti boje svoje zemlje na predstojećem prvenstvu Evrope.

On je tokom priprema svog nacionalnog tima doživeo povredu kolena zbog čega je medicinski tim procenio da neće biti od koristi selektoru Simoneu Pjaniđaniju.

Bivši igrač Montepaski Sijene, Virtusa, Olimpije iz Milana i Gran Kanarije, a sadašnji plej Vanolija dugogodišnji je član reprezentacije Italije, a odlikuje ga impozantna visina za poziciju plejmejkere (2,01 cm), kao i dobar šut sa distance.

Ovo je još jedan otkaz u selekcijama koje su u grupi sa našom reprezentacijom, posle povrede koju je juče doživeo centar Crvene zvezde i reprezentacije Nemačke, Majk Cirbes.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter