5
Domaći fudbal

RASPRODATO: Nema više karata za meč u Surdulici

Objavljeno: 15.08.15 u 15:27

Prvi put u istoriji Surdulice u ovom gradu će u takmičarskom meču gostovati jedan od dva naša najveća kluba pa ne čudi podatak da je već posle jednog dana od puštanju u prodaju rasprodat ceo kontigent ulaznica za utakmicu Radnika i Crvene zvezde.

Kako prenose Južne vesti karte su bile u prodaji na pultu Turističke organizacije Surdulice (TOS) i to po cenama od 300 za južnu i severnu, 500 za zapadnu i 700 dinara za istočnu tribinu.

– Bilo je veliko interesovanje ljudi ne samo iz Surdulice, javljali su se i navijači iz Beograda, Niša, Vranja, rekla je za Južne vesti direktorka TOS-a Biljana Nikolić.

Stadion u Surdulici ima kapacitet od 3.550 mesta, a nepoznato je da li je za gostujuće navijače izdvojen određeni kontiogent ili su morali sami da se snalaze za ulaznice.

Utakmica između radnika i Crvene zvezde na programu je u nedelju, 16. avgusta, od 17 sati uz prenos na kanalu Arena sport 3.

Pročitajte i kako su treneru Crvene zvezde Miodragu Božoviću odgovorili najpre prvi čovek Surduličana Stanislav Tončev, a potom i sam klub potom svog Fejsbuk profila.

0
0
5 Komentara
    • Muka mi je od vasih komentara!!! Jeste izbacio nas Kairat, bruka. Ali ta ekipa ima veci budzet I od Zvezde I od Partizana. A koje Vas izbacivao iz Evrope? Macabi Tikva? Samrok ( policajci,vatrogasci I konobari)?! Nemte vi pravo da definisete sta je bruka?! Jasno!!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Gledacemo bruku glodarsku u Ligi Jevrope i jesh jednu turu punjenih glodara!!! Zao mi je shto je vasha (glodarska) ljubav prema Partizanu manja od mrznje prema Zvezdi! Zato su Delije, a ti chitaj Cigani, u svetu poznatiji od vas, glodara! I zato nikada necete biti veci klub od Zvezde!!! Dzabe kupljene titule svih ovih godina kad ne koshtate nishta! Hvala na paznji

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter