9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Sudije nas ne poštuju! MOJSILOVIĆ: Nismo ni blizu Partizana…

Objavljeno: 09.08.15 u 09:14

Treneri Partizana i Spartaka bili su složni u oceni posle meča četvrtog kola Superlige da je srpski šampion zasluženo slavio, iako je do nje došao tek u petom minutu nadoknade vremena.

– Sticajem okolnosti smo u ligi sa Partizanom, nismo ni blizu. Ovo je bilo za utisak, bodove tražimo u narednim kolima. Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Uvek tako bude, oni koji su bolji daju gol, pa makar i u poslednjoj sekundi – rekao je trener Spartaka Stevan Mojsilović i dodao da su crno-beli pokazali respekt prema njegovom timu, pošto su izuzev Marka Jevtovića igrali u najjačem sastavu.

– To govori koliko je poštovanje prema Spartaku, koliko dobro radimo. Moji igrači su radom, igrom i ponašanjem večeras to opravdali – istakao je Mojsilović.

On je Partizanu poželeo svu sreću u predstojećem okršaju za plasman u Ligu šampiona.

– Partizanu iz sveg srca želim da se plasira u Ligu šampiona, zaslužuje svime što je do sada uradio. Navijam za srpski klub i to bi bila velika stvar – poruka je Mojsilovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Čestitam momcima, stvarno su dali sve od sebe. Ne možemo da prebrojimo sve šanse koje smo imali, ali nagrada za naš trud stigla je na kraju utakmice. Igrači su pokazali izuzetan karakter i veoma sam zadovoljan zbog ove pobede. Teška, ali zaslužena pobeda za Partizan. Bilo je teško da se emotivno oporavimo od posledica utakmice sa Steauom, ali je najbitnije da smo osvojili tri boda – rekao je trener Partizana Zoran Milinković.

Partizan je, reklo bi se oštećen, kada je pola sata pre kraja meča sudija Piper pokazao na penal posle duela Fabrisija i Plavšića. Milinković je prokomentarisao i taj detalj, koji je mogao da utiče na krajnji ishod.

– Koliko sam shvatio on je prvo pokazao da je reč o slobodnom udarcu, a tek onda promenio odluku i pokazao na penal. Krajnje čudno. Trebalo bi sudije da imaju više poštovanja prema Partizanu – rekao je Milinković.

0
0
9 Komentara
  1. Dali je moguće da to čoveče izjaviš
    Bruka grobara,cim Vaš neko malo pritisne igrom ,,,odma km…..
    Jebo Vas Tole!

    0
    0
    Odgovori
    • Ooo, pa dobrodošao nepismeni iskompleksirani gane na stranice za nabijanje još više kompleksa… Nadam se da se lepo provodiš dok čitaš tekstove o moćnom Partizanu. Pravo je uživanje čitati vaše isfrustrirane komentare na Partizanovim vestima. Hvala vam na tome! 🙂 Verujem da bi čitali vi i vesti o svom klubu, da ima šta da se čita… 😉
      Uživajte, biće toga još… Sa nestrpljenjem očekujem vaše komentare po ulasku moćnog Partizana u Ligu Šampiona! 🙂

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter