0
Košarka

FOTO: STARSPORT

A SADA MALO PRAVE STVARI: Francuzi i Rusi testiraju Orlove

Objavljeno: 06.08.15 u 19:32

Promena lokacije. Reprezentacija Srbije otputovala je iz Ljubaljane u Francusku. Tamo je 7. i 8. avgusta očekuju dva kontrolna meča.

naravno, sve to je u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo (5. – 20. septembar). Orlovi će prvo u petak od 19 sati u Nansiju igrati sa domaćom selekcijom, zvaničnim šampionom Evrope, Francuskom. Dan kasnije će od 20.30 u Lionu odmeriti snage sa Rusijom.

Iza nas je veoma naporan i kvalitetan rad koji smo u prethodnih nedelja imali u Kranjskoj Gori. Svi se ipak mnogo više radujemo onome što sledi. Željni smo utakmica, a već u Nansiju i Lionu imaćemo dve odlične provere. Suvišno je govoriti o snazi Francuza, dok nas ni protiv Rusa sigurno ne čeka lak zadatak. Ipak, u ovoj fazi pripremnog perioda najvažnije da se što bolje uigramo i da nas zaobiđu povrede – istakao je reprezentativac Srbije Luka Mitrović.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas šta mu je na duši…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter