0
Evropske lige

PODIGAO SIDRO: Petrović napustio Liteks posle tri nedelje

Objavljeno: 05.08.15 u 19:00

Angažman kratkog daha. Posle samo tri nedelje na klupi Liteksa iz Loveča, srpski trener Ljupko Petrović napustio je klub.

Liteks je lider prvenstva sa sedam bodova iz tri kola, a Ljupko je odlazak obrazložio porodičnim razlozima. .

Podsećamo, zamenio je prošlog meseca bugarsku legendu Krasimira Balagova, posle rane eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

On je u potpunosti ispunio zadatak i pomogao nam da dobro počnemo prvenstvo. Uvek će biti naš prijatelj. Hvala mu što nam se odazvao na poziv u teškom trenutku – saopštio je Liteks.

Petrović je tokom karijere trenirao veliki broj klubova iz Srbije, Urugvaja, Grčke, Austrije, Kine, Hrvatske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Kazahstana i Ruande.

Ovo mu je bio treći posao u Liteksu, a u Bugarskoj je vodio i Levski i sa njim bio šampion 2001. godine. Prvak je bio još za Zvezdom i Vojvodinom, dok je sa crveno-belima, Liteksom i Pekingom osvajao i nacionalne Kupove. Naravno, sa Zvezdom je bio i šampion u Bariju 1991. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter