0
Evropske lige

DOVIĐENJA: Baloteli se vraća u Italiju, prelazi u Bolonju

Objavljeno: 30.07.15 u 10:10

Nestašni dečko svetskog fudabala, Mario Baloteli, krupnim koracima svoju karijeru vodi – nizbrdo.

Nakon „fijasko sezone“ u dresu Liverpula za koji je upisao svega 16 nastupa u Premijer ligi na kojima je za tim sa Enfild Rouda postigao jedan jedini gol, ovaj 24-godišnji napadač će se najverovatnije vratiti u Italiju.

Baloteli je doveden u tabor „Crvenih“ kako bi bio adekvatna zamena za Luisa Suareza koji je prošlog leta otišao u Barselonu. Međutim, navijači engleskog kluba nisu mnogo videli od Super-Marija. Barem ne na terenu.

Standardno za njegove prilike, Baloteli je često bio u centru pažnje javnosti. Međutim, ne zbog svojih vanserijskih partija, već zbog svog ponašanja.

Ubrzo, Rodžers ga je preselio na klupu za rezerve, a nakon toga priliku nije dobijao ni na kašičicu. Upravo zbog toga Liverpul je jedva pronašao zainteresovan klub za ovog igrača, a reč je o – Bolonji.

Naime, prema navodima izvora, Bolonja je jedan od retkih evropskih klubova koja je spremna da plati obeštećenje u visini od 10 miliona evra za ovog igrača.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter