11
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

LUIS IBANJEZ I DALJE OBEĆAVA: Idemo na deset, a ne na pet komada

Objavljeno: 27.07.15 u 11:33

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju ekipu Metlca pošto su juče u Gornjem Milanovcu odigrali nerešeno rezultatom 0:0.

Igrači su jutros trenirali na svom stadionu, a novi vezista crveno-belih, Luis Ibanjez, pokušao je da pronađe korene lošije igre njegovog tima.

– Pa ne znam šta da vam kažem, prvi meč smo pobedili sa 6:2, sada je bilo 0:0… Jednostavno nismo mogli da ih dobijemo… Nama je uvek u interesu da dobijemo sa što više golova razlike. Ipak, juče smo možda lagano ušli od početka meča u igru, a Zvezda bi morala od prvog minuta da uđe tako da se vidi razlika između nje i ostalih timova.

Po opštoj konstataciji, na meču MetalacCrvena zvezda nije se videla razlika između timova.

– Pa ja sam novi igrač, upoznajem se tek sa ekipom… Moram vremenom da naučim šta od kog igrača mogu da očekujem i da ispoštujemo sve ono što nam trener kaže – izajvio je Ibanjez, prenosi Goal.com.

Postoji određeno mišljenje da crveno-beli nisu dovoljno agresivni na terenu.

– Ja se nadam da svaki igrač koji igra u Crvenoj zvezdi ima želju da pokaže i agresiju i borbenost i da uradi sve što je u njegovoj moći kako bismo pobedili. Možda se ljudima sa tribine čini drugačije, ali je to zaista tako.

Pre utakmice Ibanjez je smelo tvrdio da će Crvena zvezda slaviti sa 5:0.

– Pa nije samo moje mišljenje, već mišljenje svih igrača koje nose Zvezdin dres. Mi jednostavno uvek moramo da pobđeujemo, kako kod kuće tako i na strani. Ako možemo da damo deset golova, onda ćemo dati deset golova. Ja vam sad kažem i za naredne mečeve, probaćemo da damo pet ili više golova.

Ibanjez ne krije da je oduševljen načinom na koji je prihvaćen od strane vatrenih Delija.

– Da, čini mi se da su navijači zadovoljni mojim rolama, ja to mogu da osetim. Navijači su me jako prijatno iznenadili. Vidi se koliko vole klub i uvek su tu. Pošto sam ja veliki fan Boke Juniors, mi imamo jednu rečenicu da je publika naš 12 igrač i daje nam vetar u leđa. Isto to osećam i ovde – poručio je Ibanjez.

0
0
11 Komentara
  1. Prvo on nije vezni igrač nego samo običan i prosečan bek . Drugo, garagani ovaj hrvat argentinskog porekla Vas brzo provalio, uvali Vam priču a Vi progutate tek na kraju sezone vidite da Vas neko zajebao i mislite Tole, koji zahvaljujući Vama ograničenima i dalje opstaje.

    0
    0
    Odgovori
  2. jel ti to obecao terzan zvezdic da kad dodjes ima samo da sepobedjuje i svi ce da te puste da ti driblas i da das go kad pozelis epa jbg ja da ti kazem d te ovi bekovi u nasol ligi ne bi pustili ni za brdo karamele i kesu odozgo slago te zveki

    0
    0
    Odgovori
  3. Lućo Kikirez, u stilu trenera Barona Tintoreta. Bla, bla, bla, obećanja samo vrcaju, lova od ugovora ide, rezultati tek za tri godine ahahahahaha, oni pričaju i pričaju i pričaju prazne priče i svi zadovoljni, posebno Gejlije, oni ogožavaju ovakve likove KOJI IM GOVORE ONO ŠTO ONI ŽELE DA ČUJU, ahahahahahaha samo tako, samo tako… Tandem Lućo Kikirez i Baron Tintoreto idoli severa ahahahahaha.

    0
    0
    Odgovori
  4. Imaš lepu priču, za par dana biće dvadeset. Pričao si kako će te Partizanovom Metalcu dati pet komada, a od tog ništa. Spusti se Purgeru, a Partizana ne spominji jer mu sad niste dorasli. U rangu ste Metalca.

    0
    0
    Odgovori
  5. Svaka čast Ibanjezu, vidi se da se trudi, da je došao spreman, da zna da igra… Najbolja mu je rečenica u kojoj kaže da je potrebno vreme da upozna igrače i vidi koliko od koga može da očekuje… Iskreno se nadam da je mogao da uoči da od Cvetkovića, Kovačevića, Parkera, Gavrića… NE MOŽE NIŠTA DA OČEKUJE. Kada se na to dodaju Orlandić, Pavićević, Stojanović, Anđelković… koji trenutno i nisu u prvom planu, TO JE LUKSUZ DA ZVEZDA IMA TOLIKO ISPODPROSEČNIH I NEPOTREBNIH IGRAČA U SASTAVU. Na to bi trebalo dodati i mlade i neiskusne Jovića, Ristića, Grujića, Jovanovića i Jovića, koji imaju kvalitet, ali se zbog njihove mladosti od njih ne može očekivati kontinuitet… Zbog svega toga ni jučerašnji rezultat ne predstavlja iznenađenje… Jeste razočaravajuće, ali…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter