0
Evropske lige

OSVETA: Kurtoa slomio PSŽ sa penala (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.15 u 09:48

U SAD odigran je prijateljski meč između PSŽ-a i Čelsija, a „plavci“ su slavili sa 7:5 posle boljeg izvođenja penala i tako se osvetili „svecima“ za poraz u osmini finala Lige šampiona.

Četa Žozea Murinja nije samo dobila utakmicu, već i dva golmana Tiba Kurotu i Asmira Begovića. Bosansko-hercegovački golman je fenomenalno branio u prvih 45 minuta, ali nije imao puno šanse kod gola Zlatana Ibrahimovića u 25. minutu. Primljen pogodak nije mnogo uticao na Čelsi, te je šampion Engleske izjednačio u 65. minutu preko Mozesa. Utakmica je završena 1:1, te se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.U penal „ruletu“ slavio je Čelsi, a gol odluke postigao je golman Tibo Kurtoa.

(Izvor: YouTube/WaelCFC)

Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić bili su u startnoj postavi „plavaca“, a debitantski nastup je imao Radamel Falkao. Sa druge strane PSŽ je igrao u najjačem sastavu, samo je izostao Edison Kavani koji je meč gledao sa tribina.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter