0
Košarka

PAO DOGOVOR: KSS i Roda potpisali ugovor o sponzorstvu

Objavljeno: 24.07.15 u 14:50

Košarkaški savez Srbije (KSS) i „Roda“ potpisali su ugovor o sponzorstvu zahvaljujući kojem će ova renomirana kompanija u naredne tri godine podržati takmičenja u ženskoj i juniorskoj ligi, a planirano je da se saradnja proširi i na dodatne projekte, kao i na izgradnju terena za basket.

Ugovor su potpisali generalni sekretar KSS Andrija Kleut i izvršni direktor područja marketinga Mercatora-S Viktorija Radojević.

– Današnji potpis ugovora je samo realizacija onoga što su se kompanija „Roda“ i Košarkaški savez dogovorili još u februaru ove godine, pre rezultata koji su ponos svih nas, a to je zlato naše ženske košarkaške reprezentacije u Budimpešti i zlato naših mladih košarkaša u Italiji – istakao je Kleut.

Prema njegovim rečima, ovo je pomoć koja se ne vidi na na površini košarkaške priče , a to su seniorski rezultati.

– Roda nam pomaže u organizaciji juniorske košarkaške lige i ženske košarkaške lige. Uskoro se očekuje i donacija vidu terena u tri na tri u čemu smo kao što znate svetski prvaci – rekao je Kleut.

Radojević je izrazila veliko zadovoljstvo što kompanija „Roda“ postaje ponosni sponzor srpske košarke.

– Svesni smo činjenice da je srpska košarka najveći brend, ali sa druge strane pomažemo i mladima. Ugovor je potpisan na tri godine , a videćemo da se saradnja nastavi i posle toga. Roda je uz Srbiju i u dobru i u zlu – izjavila je ona.

KSS i kompanija „Roda“ najavili su i zajedničke projekte, poput otvaranja ekskluzivnih radnji „Shop in Shop“ u okviru Megamarketa širom Srbije, u kojima će se prodavati proizvodi KŠ, košarkaška oprema i brendirani artikli.

Takođe, najavljena je mogućnost organizacije letnjih kampova i turnira sa ciljem promocije sporta i košarke među mladima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter