0
AdmiralBet ABA Liga

MARKO KEŠELJ: Uvek sam otvorenih vrata za dolazak u Crvenu zvezdu, ali…

Objavljeno: 23.07.15 u 11:33

Reprezentativac Srbije Marko Kešelj nije se naigrao u Letnjoj NBA ligi u ekipi Portland Trejblejzersa pa najverovatnije neće ni stići do prvog angažmana u svetu najjače košarkaške lige.

Naravno, negde kao po autmatizmu, sve to inciralo je čaršijske priče da bi doskorašnji igrač Mega Leksa mogao da se vrati u ekipu Crvene zvezde.

Na temu budćnosti Kešelj nema mnogo šta da kaže. Barem tako tvrdi.

– Na tu temu nemam nisam dobio nove informacije od Miodraga Ražnatovića. Ali, svakako da želim da se vratim na evroligašku scenu. Iza mene je dobra godina u kojoj sam ujedno zalečio sve povrede i doveo svoje tele na odličan nivo – rekao je Kešelj, prenosi Sportski žurnal.

On je kazao da mu je jako drago što ga ljudi povezuju sa crveno-belima.

– Veoma mi je drago što se često dovodim u vezu sa klubom koji ima posebno mesto u mom životu. To svi znaju. Za Zvezdu su moja vrata uvek otvorena. Bilo bi mi drago da se povede razgovor na tu temu. Ali, nije sve na meni – poručio je Kešelj.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter