4
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ DOBIO OTKAZ U MAKEDONIJI: Da li će naslediti Vujoševića na klupi Partizana?

Objavljeno: 22.07.15 u 20:16

Košarkaški savez Makedonije otpustio je danas selektora Aleksandra Džikića, samo dva meseca pre početka Evropskog prvenstva.

Na sajtu MKF navodi se da je Upravni odbor doneo odluku da raskine ugovor sa srpskim stručnjakom zbog narušenog odnosa i izgubljenog poverenja.

Džikić je selektor Makedonije bio od kraja 2014. godine, prethodno je radio kao pomoćnik u Partizanu i Minesoti, a samostalno je vodio Krku i Lijetuvos Ritas.

Makedonija se nalazi u C grupi Eurobasketa sa selekcijama Grčke, Hrvatske, Slovenije, Holandije i Gruzije.

Ova vest je izazvala dosta interesovanja među navijačima Partizana pošto mnogi od njih veruju da će upravo Džikić biti Vujoševićev naslednik ukoliko uprava kluba odluči da se zahvali na saradnji iskusnom stručnjaku o čemu se sve više i sve glasnije govorka.

Pored Partizanove Džikić je kandidat i za klupu podgoričke Budućnosti koja je takođe zainteresovana za njegove usluge.

0
0

4 Komentara

  1. To da ce Vujosevic biti oteran iz Partizana moze samo da duva sa jedne strane. Apsolutna budalastina koja se nece desiti, osim ako Dule sam ne odluci da ne moze/ne zeli vise da bude trener. U to bas ne verujem, ali ima vremena. Videcemo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Taman posla… Jeste li vi blesavi da dovedete tog pajsera za trenera… Pukli bi momentalno… Uostalom zna se da je CAR DUŠAN JEDAN JEDINI I NAJBOLJI… a iz pouzdanih izvora informacija znam da eventualno može doći milojević i niko drugi…

    To je neki od

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter