1
Fudbal

Nema protekcije

Objavljeno: 29.11.12 u 15:42

Od dolaska Siniše Mihajlovića na mesto selektora Srbije javnost bruji o tome kako Miha protežira igrače koje zastupa određena menadžerska agencija. Reč je o agenciji „Lijan sport“, koju drži Fali Ramadani, a njegova desna ruka u Beogradu je Nikola Damjanac.

Pozivanjem dvojice klinaca iz Partizana Nemanje Radonjića i Andrije Živkovića, ponovo se krenulo s tom pričo, jer obojica igrača navodno sarađuju s Nikolom Damjancem, što on negira.

„Zastupam samo Nemanju Radonjića i kao o mnogim drugim fudbalerima, brinem o njegovoj karijeri. Priče oko protekcije ili nekakvih dilova s Sinišom Mihajlovićem su smešne. Pa, naši klijenti su igrali u nacionalnom timu i pre dolaska Mihe, tako da je mnogo glupo pričati o tome.

Naša agencija zastupa veliki broj kvalitetnih igrača i normalno je da mnogi od njih igraju u reprezentacijama. Da li se neko ikada zapitao zašto u reprezentaciji Nemačke igra sedam fudbalera istog menadžera? Naravno da nije. Za tim nema potrebe, jer su to normalne stvari“, kaže Damjanac.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nema protekcije | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter