0
Domaći fudbal

VALERI BOŽINOV FAN KAPITENA I GROBARA: Ubrzano učim sve navijačke pesme, volim onu ‘Ja bih da igra još malo’

Objavljeno: 19.07.15 u 10:28

Reprezentativac Bugarske i napadač Partizana, Valeri Božinov, zablistao je u prvom meču Superlige Srbije.

Kao što je dobro poznato, Partizan je kao maljem razneo Metalac i polupao ga na lončiće pobedom od ubedljivih 4:0 u Humskoj.

Sjajnu rolu pružio je bugarski reprezentativac. Valeri Božinov, bivši član evropskih velikana poput Fiorentine, Parme, Juventusa, Verone ili Mančester sitija.

Nakon dve utakmice u dresu novog kluba, Bugarin ne krije da je više nego oduševljen atmosferom koju sa tribina prave vatreni Grobari zbog koje je, kaže, počeo da uči navijačke pesme.

– Stefan Babović me ubrzano uči njihove pesme. Sviđa mi se ona posvećena našem kapitenu “ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan“ – rekao je Božinov, prenosi Goal.com/rs.

Sjajni fudbaler prezadovoljan je ubedljivim trijumfom na startu Superlige Srbije.

– Zadovoljan sam, jer je za nas špiceve uvek važno da dajemo golove. Dao sam jedan, a mogao sam još jedan u samo dva minuta. Ustvari, dao sam ga, ali mi je poništen. Presrećan sam i zbog asistencija. Super je kada date četiri gola u prvoju utakmici. Idemo na titulu, kada je reč o Superligi. Što se tiče Dile Gori gledaćemo da duplom pobedom prođemo u treće kolo. Dobro je što smo dan ranije odigrali prvu utakmicu domaćeg prvenstva, jer imamo više vremena za pripremu revanša u Gruziji – dodao je Božiov.

Božinov, koji je kreirao dva pogotka i sam postigao jedan, jedino nije učestvovao kod gola kapitena Saše Ilića, ali je živu legendu crno-belih zagrlio kao najboljeg druga.

– Puno mi je srce zbog Saše! On je legenda! Ima vremena da duže budemo zajedno na terenu. Daće on i meni neku majstorsku loptu, kao drugima. Protiv Metalca mi nije asistirao u jednoj situaciji kada sam bio sam pred golomanom, ali verujem da će me ispoštovati kada bude bilo najpotrebnije za Partizan. Možda već u sledećem mepču kvalfikacija za Ligu šampiona – kazao je Božinov.

Na pitanje šta očekuje od kvalifikacija za Ligu šampiona, Božinov je konstatovao da crno-beli mogu „daleko da doguraju“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter