0
Domaći fudbal

JSL: Rad čeka Voždovac, Novi Pazar domaćih Javoru

Objavljeno: 18.07.15 u 08:55

Tokom današnjeg dana nastaviće se takmičenje u Jelen Superligi Srbije, a na programu će biti četiri meča.

Mečevi će se igrati u dva termina, od 17:00 i od 19:00 sati. U prvom terminu Rad će na svom stadionu „Kralj Petar I“ na Banjici ugostiti fudbalere Voždovca. U istom terminu Spartak će sačekati Radnika iz Surdulice.

Dva sata kasnije, dakle u terminu od 19:00, ekipa Jagodine sačekaće Mladost iz Lučana, a takođe, Novi Pazar će na svom stadionu bidi domain Javoru iz Ivanjice.

– Igramo za početak najtežu moguću utakmicu… Kažem, lakše bi mi bilo možda da igramo sa Zvezdom ili Partizanom jer bismo imali manju priliku. U neku ruku smo zadužili Voždovac, pošto smo im dali 8 golova na dve utakmice, ali je sada situacija sada drastično drugačija, jer je taj klub sada mnogo bolji, iako su ostali bez nekoliko kvalitetnih igrača – rekao je trener FK Rad, Milan Milanović

Šef stručnog štaba Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović nada se da će njegova ekipa upisati pozitivan rezultat na startu šampionata.

– Mislim da prvenstvo počinje suviše rano, tropske su vrućine, ovo nisu odgovarajući uslovi za fudbal. Ekstremno visoke temperature iziskuju dodatni napor i to može imati neželjene posledice po zdravlje igrača. Što se tiče našeg subotnjeg rivala, gledao sam jednu njihovu pripremnu utakmicu pošto smo se i mi i oni pripremali na Zlatiboru – kazao je Milovanović i dodao:

– Vidim da provejava mišljenje da je Jagodina umnogome promenila sastav, okrenula se mlađim igračima i shodno tome da nisu jaki kao ranije. Ukoliko naši igrači budu tako razmišljali, možemo imati ozbiljnih problema prekosutra na terenu – upozorio je Milovanović.

Parovi 1. kola JSL

Subota, 17:00 sati 
Rad Beograd – FK Voždovac
Spartak Subotica – Radnik Surdulica

Subota, 19:00 sati 
Jagodina – Mladost
Novi Pazar – Javor

Nedelja, 17:00 sati
OFK Beograd – Crvena Zvezda

Nedelja, 19:00 sati 
Vojvodina – Čukaricki

Odigrano:
Borac – Radnički Niš 2:1
Partizan – Metalac 4:0

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter