3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE BEZ SKANDALA: Verbalni sukob na sednici FSS!

Objavljeno: 15.07.15 u 15:20

Vanrednu skupštinu FS Srbije na kojoj su raspisani izbori na svim nivoima obeležio je i verbalni sukob Gorana Ješića i Slaviše Kokeze. 

Tokom sednice za reč se javio Goran Ješić iz Inđije, kome je zasmetalo saopštenje FSS u vezi odluke suda u Lozani.

– Ne smemo sebi da dozvolimo onakva saopštenja i duvamo u jedra javnosti. Ne smemo da povlađujemo javnom mnjenju. Naročito, jer je odluka konačna. Što se izbora tiče imamo iskustvo da delegati u karantine, da se preti članovima porodice delegata da će dobiti otkaze i slično. Nikada nije bilo ovakvih pritisaka. Ja sam potpredsednik Demokratske stranke, ali nikada nisam to isticao. Hoćemo li politički dogovor staviti iznad fudbalskog i to se dogodilo, zato pozivam sve ljude bliske premijeru, pre svega Slavišu Kokezu da to ne rade. Vi ste dobro došli u savez, ali nemojte to da radite van saveza, izgubićemo fudbalske radnike – rekao je Ješić. 

Kokeza se nadovezao da je Ješićev govor bio „politički, a ne sportski” i da ne zna zašto je pominjao „ljude koji nisu prisutni”.

– Voleo bih da bilo ko u ovoj sali kaže da li sam ja ikad sa bilo kim pričao o bilo kakvim temama koje nisu sportske. Ovo je politički govor u kom su zamenjene teze – kazao je Kokeza.

0
0

3 Komentara

  1. Докле год се политичари мешају у спорт, докле год гурају партијске кадрове у клубове да би их ‘ухлебили’ и преко њих перу паре, ништа неће бити од нас. Памет у главу браћо и сестре да отерамо ову багру !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Koheza se pravi da je francuska sobarica, ako je spominjan premijer neka se oglasi pošto je po njegovim rečima ogrezao u poštenju. Neka pošalje policiju i poligraf da vidimo ko laže. Sprema se strašna lopovija u FSS Koheza je već ušao,čekaju ovejani krimosi Piksi i Terzić,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter