0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI: Predstavljena pojačanja

Objavljeno: 13.07.15 u 15:28

Novi igrači Čukaričkog golman Nikola Petrić, igrači sredine terena Saša Jovanović i Branislav Petrić i štoper Marko Ranđelović zvanično su danas predstavljeni na konferenciji za novinare u klubu na Banovom brdu.

Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog rekao je da je angažmanom njih četvorice zatvoreno 90 odsto prelaznog roka što se tiče dolazaka, a da se još uvek čeka na ponude za igrače koji treba da odu iz kluba. „Petrića znate verovatno iz čačanskog Borca – za sad se super uklopio kod nas, Jovanović je došao iz Bežanije – pratili smo ga imao je sjajnu sezonu, Janković nije igao šest meseci, ali sad je ovde, a Randjelović umesto Rendulića“.

Igrači su se složili da je Čukarički klub sa velikim ambicijama i poručili da će dati sve od sebe da opravdaju očekivanja.

Nikola Petrić je istakao da je ekipa maksimalno spremna za predstojeću sezonu i utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, kao i da je atmosfera u timu pozitivna. Jovanović ocenjuje da je Čuka sjajan klub, da je prezadovoljan prvim utiscima i da želi da se prikaže u najboljme svetlu. Janković, koji je poslednji angažman imao u crnogorskom Grblju, navodi da je više nego zadovoljan u Čukaričkom, a Randjelović, koji je u medjuvremenu licenciran i biće u konkurenciji za tim protiv Gabale želi da opravda očekivanja i predstavi se kvalitetnom igrom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter