0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MVP PUCA NA NAJVIŠE: Bobija ne zanima Evropa, želi pravo u NBA!

Objavljeno: 05.07.15 u 23:32

Centar Crvene zvezde i najkorisniji igrač ABA lige Boban Marjanović posle fenomenalne sezone u crveno-belom dresu može da bira evropski klub u kom želi da nastavi karijeru, ali on želi samo jedno.

Marjanović je po mišljenju mnogih stručnjaka već viđen u najjačoj košarkaškoj ligi, a i on sam je sada izjavio da želi baš u NBA ligi da nastavi karijeru. I pored interesovanja mnogih evropskih velikana, poput Barselone, Bobi ne skriva želju da se okuša sa najboljima na svetu.

– Svestan sam potencijala koji postoji u Evropi, ali želim da igram u NBA ligi. Hoću da sačekam i vidim da li će stići neka dobra ponuda odatle, jer hoću da se okušam u NBA ligi Moram da ostanem na istom nivou. Treba mi klub u kom ću da igram, da budem fizički i psihički zdrav i da se osećam dobro u svom timu – rekao je Boban Marjanović.

Iza sebe ima sezonu za nezaborav. Dominirao je reketom u gotovo svim utakmicama, kako u Evroligi, tako i u regionalnom i domaćem šampionatu. Sve to duguje kompletnoj ekipi oko sebe, kaže Bobi.

– Bilo je sve lakše sa neverovatnim saigračima, sjajnim trenerom i navijačima. Za igrača poput mene je važno da se sve te stvari pogode da bih imao odličnu sezonu – rekao je Marjanović

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter