0
Fudbal

NEĆE DA MENJA ODLUKE: Lam ne želi da se vrati u dres reprezentacije Nemačke

Objavljeno: 03.07.15 u 08:21

Kapiten trostrukog uzastopnog šampiona Bundeslige, ekipe Bajerna, Filip Lam, oprostio se od reprezentacije Nemačke nakon što je s „Pancirima“ podigao pehar namenjen osvajaču Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

Od tog trenutka do danas Filip Lamni jednom nije pomislio da se vrati u dres reprezentacije i svoju odluku, kako kaže, neće revidirati.

– Mislim da sam svoje pravo na penziju stekao osvajanjem Mundijala. Svi koji me poznaju znaju da je ovo konačna odluka i da se neću vratiti u reprezentaciju. Moj privatni život je važniji od profesije, i želim što više vremena da provodim sa porodicom – rekao je Lam, prenosi „Frans Fudbal“.

Lam je za „Pancire“ debitovao još 2004. godine i upisao 113 nastupa na kojima je postigao pet golova, dok je sa ekipom Bajerna sedam puta bio prvak države, i dva puta je osvojio pehar Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter