0
Evropske lige

DOMENEK: Kondogbija je igrač kvaliteta kao i Pol Pogba

Objavljeno: 26.06.15 u 11:55

Bivši selektor Francuske, Rejmon Domenek, smatra da nova akvizicija Intera, Žofri Kondogbija, ima potencijal da igra na istom nivou kao i zvezda „Bjankonera“, Pol Pogba.

Neroazuri“ su pobedili Milan u trci za dosadašnjim igračem Monaka koga su platili 35 miliona evra za koga veruju da je pravi čovek koji može da ih vrati u Ligu šampiona.

– Pogba je u ovom trenutku i dalje superioran. On je već Ferari, poput Artura Vidala, iako Vidal ne zna kako da upravlja tim vozilom – našalio se Domenek i nastavio:

– Ali i Kondogbija poseduje enroman potencijal. On može da bude na istom tom nivou kao Pogba. Isto može i Imbula. Kondogbija je neverovatan igrač – smatra Domenek.

– Kondogbija je imao miran početak sezone u Monaku, ali je posle eksplodirao. Igrao je neverovatno dobro u Ligi šampiona – analizirao je Domenek.

– Sada je pred njim neki novi početak. Mora da opravda sumu od 35 miliona koliko ga je Inter platio. Sa te strane, mislim da će osetiti pritsak i da će mu biti teže – rekao je Domenek.

Kondogbija je potpisao petogodišnji ugovor s Interom, Imbula je na korak od dolaska u isti klub.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter