1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

NEZVANIČNO: Radonjić ostaje na klupi Crvene zvezde!

Objavljeno: 25.06.15 u 22:30

Kako prenosi MocartSport, Crvena zvezda je načelno postigla dogovor sa Dejanom Radonjićem da ostane na klupi šampiona ABA lige i Srbije.

Crnogorski stručnjak bi tako trebalo da ostane još dve godine u Zvezdi. Dogovor je postignut usmeno, a uskoro bi sve moglo da se zvanično stavi na papir. Sada upravi Crvene zvezde ostaje samo da formira ekipu za sledeću sezonu. Od ranije je poznato da će u klubu ostati Nemanja Dangubić, dok je ugovor danas produžio i Branko Lazić. Blizu ostanka su Nikola Kalinić i Luka Mitrović.

Evo šta su navijači rekli na pitanje zašto bi Dejan Radonjić trebalo da ostane na klupi Crvene zvezde…

0
0
1 Komentara
  1. Nije nezvanično, Dejan je potpisao dvogodišnji ugovor odmah po završetku aba lige samo se čekao kraj sezone da se o tome malo priča. Druga stvar, Kalinić, Jović, Dangubić su u isto vreme došli u zvezdu sa ugovorom od 3 godine, tako da tu dileme nema dal ostaju. Luka će biti bar još jednu sezonu, a sa ostalima nek bude kako biti mora.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter